"Zlatan'ı Saracoğlu'na çıkarır, çubukluyu giydiririz"

İbrahimovic ile ilgilenen Galatasaray'a, Fenerbahçe cephesinden gönderme geldi.

Galatasaray taraftarının başlattığı Zlatan Ibrahimovic kampanyası Fenerbahçeli yönetici Murat Özaydınlı'nın neşesini yerine getirdi. Daha önce Robin van Persie'yi transfer etmek için internet sitesi kuran Galatasaraylıları hatırlatan Özaydınlı, dost sohbetinde bombayı patlattı!

Türkiye'de Ibrahimovic'i alacak bir takım varsa O da Fenerbahçe'dir... Galatasaraylılar ancak O'na van Persie gibi internetten forma giydirirler. Fenerbahçe ise Saracoğlu'na çıkarır, çubukluyu giydirir. Biz Fenerbahçeliler hayalle yaşamayız!

'Van Persie, Fenerbahçe'ye giderek iyi yaptı'

Öte yandan Manchester United teknik direktörü Louis van Gaal, Robin van Persie için, takımdan ayrılmasının bir anda olmadığını itiraf etti. Aylar öncesinden planlandığını belirttiği van Persie transferi için Mayıs ayında oyuncusu ile birlikte golf oynadıktan sonra durumu açıkladığını ve van Persie'nin de durumun farkına vardığını söyledi. "Sadece bir oyuncuyu almak değil, onu göndermek de zordur" diyen van Gaal, "Hollanda Milli Takımı'nın başındayken Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izliyordum. Çünkü Kuyt orada oynuyordu ve takıma son derece sıcak bir izlenim sahibi olmuştum. Robin'in de orada mutlu olacağını düşünüyorum. Bence Fenerbahçe'ye giderek iyi yaptı. Kendisine en iyi dileklerimi bir mesajla bildirdim" diye konuştu.



Yorumlar