Fenerbahçe transfer için son güne kadar bekleyecek

Devre arası transfer sezonunda en azından bir forvet kadroya katmak isteyen sarı lacivertli yönetim ve teknik heyet 1 Şubat'a kadar bekleyecek.

Süper Lig’in ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe’de transfer için bekleyiş sürüyor. Sarı-lacivertlilerde devre arası transfer döneminde öncelikle hücum hattı için takviye düşünülüyor. Ancak yönetim ve teknik heyet bu hamle için fazla acele etmiyor.

Teknik Direktör Vitor Pereira, transfer konusunda kesin kararını vermek için öncelikle takımın durumunu tekrar görmek istedi. Portekizli hoca, Süper Lig’in ikinci yarısı öncesi Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları Giresunspor maçını bekleme kararı aldı.

Son güne kadar

Sarı-lacivertli takımda bu karşılaşmanın ardından bir kez daha değerlendirme yapılacak. Acele karar vermek istemeyen yöneticiler ve teknik heyet gerekirse 1 Şubat’ta bitecek olan transferin son gününe kadar bekleyecek.

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları daha çok gelecek sezon için yapılıyor. Kulüpteki esas düşüncenin bu yönde olduğu aktarıldı. Bu sezon büyük bir değişim içine giren sarı-lacivertlilerde önümüzdeki yaz transfer döneminde yeni hamleler gelecek. Sezon başında başlatılan değişim hamlesi de böylece önümüzdeki yaz döneminde tamamlanacak.

Devre arasında ise ligin ikinci yarısında takıma kısa süreli katkı sağlayabilecek isimler üzerinde bir çalışma yürütülüyor. Sarı-lacivertliler şu an için belirlenen kriterlere ve bütçeye uygun isimler üzerinde yoğunlaşmış durumda. Ancak Teknik Direktör Vitor Pereira bir yandan da gelecek sezonun kadrosunda yer alabilecek oyuncular için de kapsamlı çalışmalar yürütüyor.

Yorumlar