Ünal Aysal'dan Galatasaraylılara müjde!

Değerini bulan tüm oyuncuları satabileceğini açıklayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal fikir değiştirdi; yıldızlar satılmıyor.

CİMBOM YILDIZLARINI SATMIYOR

Roberto Mancini ile yolların ayrılması ve basketbolda yaşanan flaş gelişmeler sonrası Galatasaray'da birçok konuda belirsizlik hakim. Yeni teknik direktörü belirlemek için yönetim yoğun mesai harcarken, transfer çalışmaları da bir anda askıya alındı. Yaşanan bu sıkıntılı günlerin ardından Ünal Aysal da bazı kararlarında geri adım atmaya başladı. Bunlardan biri de takımdaki yıldız futbolculara gelecek teklifler sonrası nasıl hareket edileceği. Başkan daha önce yaptığı açıklamalarda, "Değerini bulan her futbolcuyu satarım. Satılmayacak oyuncu yoktur" ifadelerini kullanmıştı. Ancak en azından bu sezon için bu konudaki fikrini değiştirdi. Son dönemdeki sıkıntılı gelişmeler sonrası, hiçbir yıldız futbolcuyu satmama kararı aldı.

KADRO KALİTESİ KORUNACAK

Sarı-Kırmızılılar'da özellikle Dünya Kupası'ndaki başarılı performansları sonrası Fernando Muslera ve Wesley Sneijder'in talipleri arttı. Ayrıca Burak Yılmaz ve Felipe Melo gibi futbolcuların da isimleri zaman zaman Avrupa kulüpleriyle anılıyor. Galatasaray'ın özellikle Sneijder'e iyi bir teklif gelmesi halinde satışına onay vereceği konuşuluyordu. Ancak Ünal Aysal, hem kadro kalitesini korumak ve daha da ileriye taşımak adına, hem de camianın ve taraftarların moralini yükseltmek için tüm yıldızları takımda tutmaya kararlı. Yönetici arkadaşlarına yaptığı açıklamada, "Bu sezon üst düzey oyuncuların hiçbirini satmayacağım" diye konuştu.               

Yorumlar