Yıldız futbolcudan itiraf: La Liga'ya gitmediğim için çok pişmanım!

Bu sezon Beşiktaş'ta çeşitli problemler yaşayan ve adı sürekli olarak Fenerbahçe ile anılan yıldız futbolcunun, Malaga'yı reddettiği için pişman olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta kaçan şampiyonluk sonrası kulüpte, camiada ve tribünlerde resmen yer yerinden oynadı. Mali Genel Kurul’da yaşanan gerginlik, Slaven Bilic ile yolların ayrılması, yeni teknik direktör belirsizliği derken, siyah beyazlı ekipte bazı futbolcuların çok huzursuz olduğu, birkaç oyuncunun takımdan ayrılmak istedikleri için harekete geçtikleri belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TA PARASINI ALAMIYOR

Geride bırakılan sezonda Olcan Adın ile beraber transferi en çok merak edilen Gökhan Töre’ye Beşiktaş'la beraber La Liga ekiplerinden Malaga’nın da talip olduğu ortaya çıktı. İspanyol ekibinden gelen teklifi elinin tersiyle iten Töre’nin, yakın çevresine dert yandığı, İspanya’ya gitmeyip Beşiktaş ile sözleşme imzaladığı için çok pişman olduğu öğrenildi.

KEŞKE MALAGA'YA GİTSEYDİM

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan ve Rubin Kazan’dan 4,5 milyon euro’ya alınan Gökhan Töre’nin gitmek istediği anlaşılırken, tecrübeli futbolcunun geçen sezon kendisine talip olan Malaga'nın Gökhan Töre'nin yerine Amrabat'ı kadroya kattığı anlaşıldı.

Bu sezon parasını alamadığı için kulüple çeşitli problemler yaşayan Gökhan Töre’nin adı Fenerbahçe ile de anılıyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar