Yeni sözleşmeyi hiç düşünmüyorum!

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendisine şu ana kadar verilen destek için teşekkür etti.

Galatasaray camiası bir yandan Süper Lig'de kalan 8 haftada liderliğini sürdürüp şampiyon olmayı hedeflerken, diğer taraftan da 23 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimine konsantre oldu. Bu yoğun gündem içinde hem sarı-kırmızılı futbolcuları 4. yıldıza motive etmeye çalışan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, hem de takımı seçim atmosferinden uzak tutmaya çalışıyor. Seçimli genel kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan Dursun Özbek, Adnan Öztürk ve Turgay Kıran göreve gelmeleri halinde teknik direktör Hamzaoğlu ile yeni sözleşme imzalayacaklarının altını çizdi. Ayrıca camianın ileri gelenleri de Hamzaoğlu ile devam edilmesinden yana olduklarını sık sık dile getiriyor.

HAMZA HAMZAOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Hamza Hamzaoğlu ise tüm bu tartışmaların dışında kalmaya özen gösteriyor. Tüm adaylara aynı mesafede yaklaşan ve seçim tartışmalarının dışında kalan başarılı çalıştırıcı, sezon sonuna kadar sözleşmesi dahi hiçbir konuyla ilgilenmek istemediğini söyledi. Şampiyon olmalarının büyük önem taşıdığını kaydeden Hamzaoğlu, "Yeni sözleşme konusunu ve seçimi şu an hiç düşünmüyorum. İnşallah şampiyon oluruz, sonra yeni gelen yönetimle devam etmek isterlerse oturup konuşuruz. Devam etmek istemezlerse de anlayışla karşılarım. Zira Galatasaray benim yuvam" dedi. Hamzaoğlu, şu ana kadar verilen destek için de teşekkür etti.

YARSUVAT ONURLANDIRDI

Camianın desteğini arkasında hisseden ve bundan son derece hoşnut olan Hamzaoğlu'nun başkan Duygun Yarsuvat'ın "Benim için Türkiye'nin en iyi antrenörü Hamza Hamzaoğlu" sözlerinden de gurur duyduğu öğrenildi. Sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemeyi çok isteyen Hamzaoğlu'nun buna karşılık 23 Mayıs'ta göreve yeni gelecek yönetimin fikirlerine saygı duyacağı bildirildi.



Yorumlar