Chelsea maçında sakatlanan Drogba'nın tedavisine, 11 gün önce başlandı

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Drogba'nın sakatlığı hakkında önemli bilgiler verdi.

Bugün basında yer alan ‘Drogba, Chelsea maçında sakatlandı ve sakatlığını sakladığı için Kayseri, Bursa ve Konya deplasmanına götürülmedi’ şeklindeki haberlere, kulüp doktoru Yener İnce’den, AjansHaber aracılığıyla cevap geldi.11 gün önce oynanan Chelsea maçından itibaren, Drogba’nın kasığındaki zorlamadan haberleri olan Yener “Drogba’yı isteseydik, Konya maçında oynar hale getirebilirdik. Fakat riske atmayalım diye Fenerbahçe maçına yetiştireceğiz” dedi.

İşte Yener İnce’nin açıklamaları:

"Drogba’nın Chelsea maçında sakatlandığını biliyoruz, bu doğru bir bilgidir. Fakat sağlık heyetinden saklandığı haberleri olduğu gibi yalandır. Drogba’nın kasığında ikinci dereceden yırtık var. Biz, bu yırtığa ‘groin strain’ yani zorlama şeklinde oluşan sakatlık diyoruz. Bursaspor maçında da bildiğiniz gibi, Selçuk İnan da aynı yerden sakatlandı. Selçuk’ta birinci dereceden yırtık vardı. Bu maçta Selçuk oynayabilir."

Klüp doktoru Yener İnce "Futbolcunun sakatlığını saklaması gibi bir saçmalık olabilir mi? Bunlar, maç başı para alan oyuncular. Elazığ’da, Aydın, Tokat maçında Bruma bilerek mi sakatlandı?" dedi.

Yorumlar