"Yarış bitmedi, Beşiktaş 2 maçı da kaybedecek"

Galatasaray deplasmanından 1 puanla dönen Fenerbahçe, ligin bitimine 6 hafta kala lider Beşiktaş’ın 5 puan gerisine düştü.

Spor Toto Süper Lig’in bitimine 6 hafta kala şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ediyor. 20 Mart’ta oynanması gereken ancak bomba ihbarı nedeniyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçı dün akşam oynandı. Türk Telekom Arena’ya oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Fenerbahçe, lider Beşiktaş’ın 5 puan arkasında kaldı.

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta sadece 1 gol atıp 2 puan alabilen Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında avantajı kaybetti. Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasını ve şampiyonluk yarışını AjansHaber’e değerlendiren eski futbolcu ve spor yorumcusu Müjdat Yetkiner, “Fenerbahçe, Türk Telekom Arena’da çok iyi oyununun karşılığını alamadı. Fenerbahçe girdiği pozisyonları gole çevirmeliydi ama olmadı. Fenerbahçe için şanssız bir gece oldu. Galatasaray’ı evinde sürklase etti. Maçta daha iyi oynayan, üretken olan taraf Fenerbahçe’ydi ama bazen üretken olsanız da skoru değiştiremiyorsunuz. Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı devam ediyor. Beşiktaş’ın Sivasspor ve Akhisar Belediyespor maçlarını kaybedeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe önümüzdeki 2 maçı da aldığı takdirde şampiyonluk yarışının favorisi olur.” dedi.

                             
Eski futbolcu ve spor yorumcusu Müjdat Yetkiner, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasını ve şampiyonluk yarışını AjansHaber’e şöyle değerlendirdi:

“FENERBAHÇE OYNADIĞI OYUNUN KARŞILIĞINI ALAMADI”

Fenerbahçe, Türk Telekom Arena’da çok iyi oyununun karşılığını alamadı. Fenerbahçe girdiği pozisyonları gole çevirmeliydi ama olmadı. Fenerbahçe için şanssız bir gece oldu. Galatasaray’ı evinde sürklase etti. Fenerbahçe, Galatasaray’a kaleyi dahi göstermedi, Galatasaray’ın sadece 1 tane pozisyonu vardı, Selçuk İnan’ın volesiydi.

“YARIŞ BİTMEDİ! BEŞİKTAŞ 2 MAÇI DA KAYBEDECEK”

Maçta daha iyi oynayan, üretken olan taraf Fenerbahçe’ydi ama bazen üretken olsanız da skoru değiştiremiyorsunuz. Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı devam ediyor. Beşiktaş’ın Sivasspor ve Akhisar Belediyespor maçlarını kaybedeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe önümüzdeki 2 maçı da aldığı takdirde şampiyonluk yarışının favorisi olur.

“KİŞİLER FENERBAHÇE’DEN BÜYÜK OLAMAYACAKTIR”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira ile Caner Erkin arasındaki gerginlik, takım içinde bir kriz olduğu anlamına gelmez. Caner Erkin, hocasına karşı terbiyesizlik yaptıysa ceza alır. Hiç kimse Fenerbahçe’den büyük değildir. Başkan Aziz Yıldırım bu konuda gerekeni yapacaktır. Kişiler, Fenerbahçe’den önemli değildir. Alex terbiyesizlik yaptığında da tutmadı. Kim olduğu hiç fark etmez, Fenerbahçe ilelebet var olacak ama kimse Fenerbahçe’den büyük olamayacaktır.

“VAN PERSİE UYUM SÜRECİNİ ATLATAMADI”

Robin Van Persie, Fenerbahçe’de uyum sürecini atlatamadı. Uyum sürecini atlattığı takdirde çok iyi bir oyuncu ve Fenerbahçe’ye katkı verecektir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

 

Yorumlar