Yanal'ın gündemi Emenike

Deneyimli teknik adam, Galatasaray derbisinde beklentisine karşılık veremeyen oyuncusuyla milli takım arasından sonra özel olarak görüşecek.

Fenerbahçe'yi ligin zirvesine taşıyan ve ligin en golcü ekibi haline getiren teknik direktör Ersun Yanal, Emanuel Emenike'den şikayetçi...

Nijeryalı futbolcu attığı 4 golle dikkat çekmesine rağmen, Galatasaray derbisinde yedek kalmıştı. Kulübede yüzünü bere ile kapatan Emenike'nin bu hareketi, ilk 11'de sahaya çıkmamasına bir sitem olarak yorumlanmıştı.

ORTAYA KOYDUĞU OYUN İLE YANAL'I SİNİRLENDİRDİ

Sakatlanan Dirk Kuyt'ın yerine ikinci yarının hemen başında maça dahil olan Emenike, ortaya koyduğu oyun ile Ersun Yanal'ı sinirlendirmişti. Deneyimli teknik adam saha kenarından oyuncusunu sık sık uyarmak zorunda kalmıştı.

Sezon başında Yanal'ın 'yeterince koşmaz' dediği Oscar Cardozo'nun yerine 13 milyon euro karşılığında kadrosuna dahil ettiği Emenike'nin, koşu rakamlarında istenilen çizgiden uzak kalması teknik heyeti şaşırttı. 

DERBİ SONRASI SERT MESAJ

Nijeryalı goclünün performansı Yanal'da hayal kırıklığı yaratırken, tecrübeli teknik adam derbi sonrası oyuncusuna sert mesajlar göndermişti.

Yanal'ın milli takım arasından sonra Emenike ile bir toplantı yapması ve performasını artırması yönünde uyarılarda bulunması bekleniyor.

Sezon başında önce Cristian Baroni, ardından Musa Sow ile benzer sorunlar yaşayan Yanal'ın, Emenike'yi yedek bırakarak cezalandırabileceği gelen haberler arasında.

(ntvspor.net)

Yorumlar