Advocaat ağırlığını hissettiriyor! Volkan'a yeni görev...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, tecrübeli kaleci Volkan Demirel'e yeni görev verdi.

Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan ve takımla ilk maçına da çıkan Hollandalı teknik adam Dick Advocaat, Volkan Demirel'e yeni görev verdi. Oyuncularını daha yakından tanımak için onlarla odasında bire bir görüşmeler gerçekleştiren Hollandalı Dick Advocaat, Volkan Demirel'den takımdaki ilişkileri güçlendirecek organizasyonlar yapmasını istedi.

"OYNAMA SÜREN YAVAŞ YAVAŞ ARTACAK"

Öğrencisi Robin van Persie'nin, Vitor Pereira ile geçirdiği kötü günlerin izini silmek isteyen 68 yaşındaki hoca Dick Advocaat, "Senin kariyerin ortada ancak başarılarına yenilerini eklemen gerekiyor. Şu an fizik olarak hazır değilsin bunun farkındayım. Oynama süren yavaş yavaş artacak. Senden tek isteğim geçen sezonu artık unutman. Yeniden yükselişe geçip, takımını sırtlaman gerekiyor. Sen van Persie'sin. Gerçek Robin van Persie'yi göstermenin zamanı geldi. Futboluna odaklan ve sıkı çalış" sözleriyle psikolojik destek verdi.

"BENİM SAHADAKİ ELİM OLACAKSIN"

Volkan Demirel ile görüşen Dick Advocaat, kendisinden takımdaki ilişkileri güçlendirecek organizasyonlar yapmasını istedi.
Kaptan Volkan Demirel'e, "Bu takımın en tecrübeli oyuncusu sensin. Hem arkadaşlarına yardımcı olacaksın hem de bana. Benim sahadaki elim-kolum olacaksın. Sahada sakinliği elden bırakmanı istemiyorum" diyen hoca, Grasshoppers karşısında 2 gol atsa da kiralanma korkusu yaşayan Miroslav Stoch'tan ise şunları istedi:

"Kafanı 'Acaba beni yine kiralarlar mı?' sorularıyla doldurma. Sen işini layığıyla yaptığın sürece seni buradan kimse gönderemez. Senden defansa daha çok yardım etmeni bekliyorum. Hep öne oynama. Aynı Grasshoppers maçında olduğu gibi bireysel yeteneklerini de kullan. Bu takımın senin gollerine ihtiyacı var."

Yorumlar