Vitor Pereira ile Ozan Tufan basın mensuplarının karşısına çıktı

Lokomotiv Moskova maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ve Ozan Tufan çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kritik Lokomotiv Moskova maçı öncesi basın mensuplarının karşısında çıkan Vitor Pereira ve Ozan Tufan önemli açıklamalarda bulundular...

VİTOR PEREİRA'DAN AÇIKLAMALAR...

Kasımpaşaspor maçında göstermiş olduğu hırsı mücadeleyi Lokomotiv maçında da göstermemiz lazım.

Ben siyasetten hiç anlamam bilmem, biz yarın sadece bir maç oynayacağız. Hiçbir oyuncu bu maçın siyaset yanını düşünemez. 

Bizim kadromuz çok fazla sayıda oyuncudan oluşan bir kadro değil. Bu bizim kararımızdı, yönetimle oturduk bu şekilde konuştuk, çok fazla oyuncu istemedik. Şubat ayı bizim için çok önemli. Bu kulübün hedefleri için hayatımızı sahaya koymalıyız. Bu kulüp için her an herşeyimizi vermeliyiz, bütün kulvarlarda mücadele etmeye hazırız. Şu an elimizdeki kadro bizim için yeterli. Hedefimiz 3 kulvarda da başarılı olmak. Biz her maçta birlik olmalıyız.

Eğer kazanırsak avantajlı olacağız ve kazanacağız da. Zekamızı kullanmalıyız öyle haldır huldur saldırmayacağız, agresif olacağız rakibin vereceği boşukları değerlendirmeliyiz. Kontrol edeceğimiz bir oyun oynamalıyız. Rakibe pozisyon vermemeliyiz, bunu hiç sevmiyorum.

Avrupa Ligi'ni Villas Boas kazandığında o kadronun içindeydim, ben de kazandım aslında. O sezonda maç maç tur tur bakmıştık olaylara. Çok uzun vadeli hedefler koymak yerine kısa vadeli hedefler berlirlemiştik. Başarılı bir kariyerim oldu kupalar kazadım, Fenerbahçe ile daha fazla kupa kazanmak istiyorum. Umarım yarın Lokomotiv Moskova karşısında iyi bir sonuç almak. O yıl 4 kupa kazanırken ben o teknik heyetin içindeydim, bunun başarısını biz maç maç bakarak yaptık, uzun vadeli planlar yapmamıştık. Lokomotiv'e kuvvetli bir cevap vermek istiyoruz.

OZAN TUFAN'IN AÇIKLAMALARI

Taktik ve teknik açıdan gerekli bilgileri aldık hocadan. Hocamızın dediği gibi kontra ataktan bizim kalemizde pozisyon bulabilirler buna izin vermeyeceğiz.

Birçok mevkide oynama yeteneğine sahibim. Fakat her zamanki mevkimden ayrıldığım zaman bocalama durumu oluyor. Umarım bundan sonraki maçlarda hangi mevkide oynarsam oynayayım gerçek gücümü göstermeye çalışacağım. Bursaspor'da sürekli oynuyordum, Fenerbahçe'de bu kadar kaliteli bir kadronun içinde şans buluyorum. Bocaladığımda yedeğe alınıyorum.

Ozan'ın açıklamalarıyla beraber Vitor Pereira araya girdi ve...

Siz 30 yaşında gazeteciler olarak 21 yaşındaki halinizle aynı mısınız? Ozan daha çok genç gelişimini ilerletmesi lazım. Ozan'ın önünde uzun bir gelecek var. Kendisini geliştirecek.

OZAN TUFAN VİTOR PEREİRA'DAN YİNE KORKTU

Benim Ozan'dan beklentim üzerine düşeni yapsın başka birşey istemiyorum. Diego'dan da aynı Ozan'dan da aynı. Her futbolcunun kendine ait özellikleri vardır. Ozan'ın oynanmaması için herşeyi sağlıyorsunuz (Gülüyor)

Bursaspor'da da bu tür imkanlar vardı ama Fenerbahçe tabi daha büyük bir kulüp daha büyük bir camia. Hocamız bizimle ilgileniyor sağolsun. Hocamızın en büyük özellği motivasyonu çok önemli. Kasımpaşa maçından önce bize görüntü izletti tüylerimiz diken diken oldu. Hocanın bu yönü gerçekten çok iyi.

Vitor Pereira: Kalite başka birşey oyuncu sayısının fazlalığı farklı birşey. İkisi çok farklı şeyler. 

VİTOR PEREİRA VE OZAN TUFAN'IN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ


Yorumlar