Fenerbahçe ve Beşiktaş, Vidic'in peşinde

Nemanja Vidic'in sözleşmesi Inter tarafından feshedildi. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin oyuncunun peşine düştüğü iddia edildi.

Inter Milan deneyimli savunmacısı Nemanja Vidic'in kontratını feshetti. Uzun yıllar formasını giydiği Manchester United'da bir çok başarıya ulaşan 34 yaşındaki Sırp futbolcu, bu sezon yaşadığı sakatlık sorunu nedeniyle Milano ekibinde forma şansı bulamadı.

Fıtık ameliyatı olan ve bir süredir sahalardan uzak olan oyuncunun kontratı feshedilirken, Nemanja Vidic serbest oyuncu statüsüne kavuştu. İtalyan Calcio News'in haberine göre Türkiye'den Beşiktaş ve Fenerbahçe, deneyimli savunmacının peşine düştü. UEFA'nın Finansal Fair Play kuralları uyarınca dikkatli hareket ettiği belirtilen bu iki kulübün, bonservisi elinde olan Sırp oyuncunun durumunu takibe aldıkları belirtildi.

TEKRAR SAHALARA DÖNÜYOR

Inter'de yıllık 3 milyon euroluk maaşıyla, takımın en çok kazanan isimleri arasında yer alan Vidic'in ilerleyen yaşını da göz önünde bulundurarak, bu fiyatında indirime gidebileceği ifade edildi. Vidic Manchester United'daki sekiz yıllık macerasında 5 Premier Lig şampiyonluğu yaşamış, bir kez de Şampiyonlar Ligi kupasını havaya kaldırmıştı. Uzun süreli sakatlığının ardından idmanlara başladığı belirtilen oyuncunun, sakatlığını atlattığı ve sahalara dönmeye hazır olduğu bildirildi.

Yorumlar