Ve sürpriz buluşma!

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Abdurrahim Albayrak ile bir araya gelen Hamza Hamzaoğlu'nun "Bazı sorunlar vardı ancak ortada aşılmayacak, bu denli büyütülecek bir kriz yoktu" dediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Genç teknik adam Hamza Hamzaoğlu, Sarı-Kırmızılı kulübün eski başkan yardımcısı ve futbol şube sorumlusu Abdurrahim Albayrak ile yemekte bir araya geldi.

Albayrak'ın bu yemekte Hamza Hamzaoğlu'nu teselli etmeye çalıştığı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi. Hamzaoğlu’nun burada, “Hep açık ve dürüst davrandım. Ancak böyle bir bahaneyle ayrılığı düşünemezdim. Çok şaşkınım. Bazı sorunlar vardı ancak ortada aşılmayacak, bu denli büyütülecek bir kriz yoktu. Şaşkınım” dediği öğrenildi. Albayrak, 3 kupalı hocayı teskin etmeye çalıştı.

Abdurrahim Albayrak, Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan ayrıldığını öğrenir öğrenmez kişisel twitter hesabından, Hamza Hoca ile birlikte yer aldığı bir fotoğraf karesini paylaşarak "Allah'ım inanamıyorum!" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar