Amed Sportif Faaliyetler 3 - 3 Fenerbahçe

Fenerbahçe, yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı karşılaşmada Diyarbakır'da Amed Sportif Faaliyetler ile 3-3 berabere kaldı.

Unutulmaz maçta gülen olmadı. Maçın ağır favorisi Fenerbahçe, yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı karşılaşmada Amed Sportif Faaliyetler ile 3-3 berabere kaldı ve tur şansını Kadıköy'e taşıdı. Zeminin 'Patates Tarlası'nı anımsattığı Diyabakır'da Amedspor 10. dakikada Şehmus Özer'in golü ile 1-0 öne geçti. Bu şok golün etkisini üzerinden hemen atan Sarı-Lacıvertliler, dakikalar 14'ü gösterdiğinde genç yıldız adayı Ramazan Civelek'in golü ile eşitliği sağladı. İlk yarı bu skorla bitti derken Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Fernandao, Şener'in sağ çaprazdan yaptığı ortaya iyi yükseldi ve ilk yarının skorunu belirledi: 2-1.

İKİNCİ YARIDA AMEDSPOR FIRTINASI

İkinci yarı başlarken Fenerbahçe'nin daha rahat bir şekidle maçı götüreceği düşünülürken Amedspor üst üste bulduğu iki gol ile birden öne geçti. Amedspor adına ikinci golü 68. dakikada Ferdi Coşkun kaydederken; 2 dakikada sonra Yusuf Yağmur Amedspor'u öne geçiren golü kaydetti: 3-2. Fenerbahçe şoku üzerinden yine erken attı ve 6 dakika sonra 76. dakikada Volkan Şen'in golü ile eşitliği sağladı: 3-3.

Bu skorla avantajı yakalayan Fenerbahçe rakibin 1 Mart tarihinde Şükü Saraçoğlu Stadı'nda ağırlayacak ve turu geçen ekip bu maç sonrasında belli olacak

Yorumlar