Ünal Aysal'ın , Galatasaray kulübünün kapısından sokulmaması lazım

Beyaz TV'de "Beyaz Futbol" programına bağlanan Fatih Altaylı, Ünal Aysal hakkında çok sert konuştu.

Fatih Altaylı, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında açıklamalarda bulunurken, ''Ünal Aysal, Galatasaray'ın gelmiş geçmiş kulübe en çok zarar veren başkandır. Ben ibra edilmeme olayına karşıyım Galatasaray'da. Ancak Adnan Polat'ın ibra edilmediği Galatasaray'da Ünal Aysal'ın bu kulübün kapısından sokulmaması gerekiyor'' dedi.

Mahmut Uslu'nun Kasımpaşa maçı için yaptığı imaya değinen Altaylı, ''Mahmut Uslu, derbideki rezaleti örtmeye çalışıyor. Herkes Mahmut Uslu ve arkadşaları gibi mi hareket ediyor? Antep maçında Fenerbahçe devre arasına 3-0 yenik girdi. Sonra 4-3 Fenerbahçe kazandı. O maçın koridorunda neler oldu? Mahmut Ulus onu anlatsın. Dikkati başka yöne çekmeyi amaçlıyor'' şeklinde konuştu.

Emre Belözoğlu hakkında sert konuşan Altaylı, ''Yeni Türkiye'ye uygun bir adamdır Emre. Bağıran, çağıranın, hoyrat davranının moda olduğu bu dönemde Emre prim yapıyor. Yayınlayamazsınız bunu ben en iyisi sözümü geri alıyorum. Başınız belaya girer. İngiltere'de Türkiye'de ırkçılık damgası yemiş. Kasımpaşa maçlarında yedek kulübesine yaptığı hareketler nedeniyle TFF tarafından göz yumulmuş ama Yargı tarafından cezalandırılmış bir adam Emre. Emre'nin yaptıkları ortada. Türkiye'de futbol yargısının işlemediği adamlardan biri Emre. Dışarıda dünya tatlısı bir adam. Ancak sahada çok farklı. Ceza verilmedikçe o bunları yapmaya devam edecek'' ifadelerini kullandı.



Yorumlar