Ünal Aysal'dan flaş transfer açıklaması!

Önümüzdeki sezon Mancini'yle yola devam kararı alan Aysal "Galatasaray Türkiye'nin en zengin kulübüdür" dedi.

"HENÜZ KARAR VERMEDİK"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Aysal'ın yaptığı açıklamalarda en dikkat çeken ifadesi, kendilerine gelen talepleri değerlendirip değerlendirmeye henüz karar vermedikleri yönünde oldu.

"TAKVİYELER YAPACAĞIZ"

Roberto Mancini'den kendilerine ulaşan bir listenin olduğunun sinyallerini veren Aysal, "Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde başarılı performans gösterdik, önümüzdeki senelerde bu başarıyı geliştirmek istiyoruz ve bu yönde ekibimizi takviye edeceğiz. Ama hocalarımızın bize getirdiği talepler doğrultusunda bu takviyelere gerek var mı, yok mu bunları inceliyoruz. Daha sonra da bu konuda bir karar vereceğiz" dedi.

"TAKIMIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ"

Galatasaray'ın Türkiye'nin en zengin kadrolarından birine sahip olduğunu vurgulayan Aysal, "Şu anda Türkiye'nin en zengin ekibine sahibiz, sayı olarak bütçe olarak. Bu ekip her şeyi başarabilecek güçte ama bu ekibi her zaman güçlendirecek bir çabamız var. Bu yaz da bu çabamızı sürdüreceğiz, takımımızı daha fazla güçlendirme konusunda çalışmalarımız var. " ifadelerini kullandı.

Yorumlar