Aysal kendi televizyon kanalında bile doğruları konuşmadı!

Son dönemde medyayı, camiayı ve Galatasaray taraftarlarını sürekli ters köşeye yatıran Ünal Aysal'dan bir bomba daha geldi.

İKİ FARKLI ÜNAL AYSAL

Adnan Polat’tan ibra edilmemiş bir başkanlık koltuğu devralan Ünal Aysal, şeffaflığı ve maddi anlamda kulüp yönetimi anlamında belki de Galatasaray’ın gelmiş geçmiş en tutarlı başkanlarından biri olduğu kabul ediliyor. Başkanlığa seçildiği ilk dönemlerde basınla sürekli içli dışlı olan ve özellikle takımın geleceği hakkında önemli bilgiler veren Aysal, son zamanlarda hedef saptırmaya ve yapılan işlerin gizliliğine önem vermeye başlamış durumda. Devre arasında “Telles konusu masama dahi gelmedi” diyerek spor basınını transfer anlamında ters köşeye yatıran Ünal Aysal, GSTV’de yayınlanan “Aslan Meclisi” programında Mancini hakkında ‘istifaya davet yada İtalyan teknik adamla çalışmayı düşünmüyoruz’ manasında tek kelime etmemiş ve fire vermemişti. Salı günü tecrübeli hocayla kritik bir toplantı yapan ikili o gün ayrılık kararı almış fakat bu karar yönetim bazında medyaya “yola devam” olarak lanse edilmişti. Dün Mancini’yle yollarını ayıran sarı kırmızılı kulüp yine tüm camiayı abandone etti.

ALMAN EKOLÜ DEDİ LUCESCU ÇIKTI

Mancini’nin gidişinden sonra aynı yolu izleyen Ünal Aysal, yeni teknik direktörlerinin Alman ya da Hollanda ekolünü iyi bilen biri olacağını açıklarken tüm basın bu ekole sahip teknik adamları yazmaya başladı. Jupp Heynckes, Jol, Eric Gerets, Mustafa Denzli isimleri üzerinde yoğunlaşan Galatasaray medyası “Lucescu’yla artık anlaşmaya varıldı” haberleriyle bir kez daha kontrpiye de kaldı. Göreve başladığı ilk dönemlerdeki yöneticilik uslübunu değiştiren Ünal Aysal’ın kulüp yöneticiliğini daha doğrusu Galatasaray’ı yönetmesini artık öğrendiği yorumları kulislerde konuşulmaya başlandı.

Yorumlar