"Ünal Aysal G.Saray üzerinden para kazanmıştır"

Galatasaray Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak, Telegol programında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Seçime giden Galatasaray'da son dönemde ismi çok fazla anılan Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, Telegol programında açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

"Galatasaray'da toplasan 3 kişi 5 kişi gerçekleri konuşur. Bunlardan biri de ben Hayri. Yurt dışından gelen Ünal Aysal camiada kimseyi tanımadan, mali tablolara bakmamış yönetimi 10 saatte kurmuştur. Ünal Aysal, camiasının özelliklerini yeterince öğrenmeden göreve talip oldu ve seçimi kazandı. Divan kurulu Ünal Aysal'a Galatasaray tarihinde hiç verilmemiş toleransı vermiştir.

İnan Kıraç adamlarına talimat versin de mali raporlarını inceletsin. Ondan sonra G.Saray'ın mali problemi yok desin. Ünal Aysal gelecek yönetime çok kötü bir miras bırakmıştır. Galatasaray'a en çok Galatasaraylılar zarar vermektedir.

O kadar eminim ki Alp Yalman'ın da listesi hazır değil.

İki adam konuştu diye görevi bırakmak olur mu ? Sana verilen bütün olanaklara rağmen kulübü batağa batırmışsın sayın Aysal.

Ünal Aysal G.Saray üzerinden para kazanmıştır. 10 milyon 400 bin Dolar'ı kasasına koymuştur.

Ünal Aysal kulübe 23,5 milyon €'luk bir para vermeyi kabul etti bunun karşılığında Sportif AŞ'nin %37.5'i Aysal'a rehin olarak verildi.

Alp Yalman'ın dışında alternatif bir adayın olduğunu düşünmüyorum. Yönetimi oluşturamaması halinde seçim ertelenecektir.

Gökten taş yağsa İnan Kıraç Galatasaray Spor Kulübü başkanı olmaz. Bana göre bu seçim Ocak ayına ertelenmeli ve çekici olmalıdır.

Sevgili Ali Dürüst eğer bir daha yönetime girmek istiyorsa Aysal'dan taahhütname alsın kendisiyle yolları ayırmaması için."



Yorumlar