"Ünal Aysal Galatasaray adına kredi çekip cebine attı!"

Galatasaray'da 3.5 yıl sürdürdüğü başkanlık görevini Duygun Yarsuvat'a devreden Ünal Aysal hakkında Hıncal Uluç'tan flaş bir açıklama geldi.

HINCAL ULUÇ'TAN ŞOK SÖZLER

Gazeteci Hıncal Uluç, Fotomaç Gazetesi'ne verdiği röportajda Galatasaray'ın gündemini değerlendirirken eski başkan Ünal Aysal hakkında önemli bir iddiayı dile getirdi. İşte Uluç'un o sözleri:

"AYSAL HESABINI KAPATTI"

"Ünal Aysal bir daha gelmeyecek.
Neden? Bütün planlar; mayıs ayına kadar bir emanetçinin kulübü yönetmesi ve ortalığın da o süre içinde yatışması üzerineydi.

Ünal Aysal, mayısta büyük transfer vaatleriyle ortaya çıkacak ve 'Şu kadar yatırım yapacağım. Yeni çilekler alacağım' diye ortaya çıkacaktı. Hesap buydu.

Fakat Ünal Aysal, Galatasaray ile olan hesabını kapattı. Cumartesi günü yapılan kongreden iki gün evvel Ünal Aysal boğazına kadar borçtaki Galatasaray adına 7 milyon dolar daha kredi çekti.

ONUN İÇİN ÇEKİRDEK PARASI

Bu 7 milyon doların 5 milyon dolarını Galatasaray'a verdiği paralara karşılık kendi cebine attı, 2 milyon dolarını da gene onun lafıyla Galatasaray'a borç veren arkadaşına verdi.

Yani, Ünal Aysal, Galatasaray ile hesabını kapattı. Mayısta dönmeyi düşünen Ünal Aysal için 5 milyon dolar kabak çekirdeği parası... Böyle bir şey yapmaz. Kıyamet koptu 'Kendi parasını kurtardı, gidiyor' diye...
Bunu da göze alarak yaptığına göre Ünal Aysal, Galatasaray ile hesabını kapattı.

Galatasaray bu durumdayken ne kadar etik; o da tartışılır.

Ama işte Ünal Aysal bu!.."





http://www.ajanshaber.com/uluc-emanetci-yarsuvat-fotogaleri/133762


Yorumlar