Van Persie'nin Gol Attığı Fenerbahçe Atromitos 1 0 Biten Maçın Golü ve Özeti

Robin Van Persie'nin attığı gol ile Fenerbahçe Atromitos karşılaşmasından mutlu ayrılan Fenerbahçe maçının tüm ayrıntılarını ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Maçın henüz ilk dakikaların da temsilcimiz Fenerbahçe Atromitos karşısında oyuna ağırlığı koydu. Fenerbahçe oynadığı futbol ile taraftarlarının yüzünü güldürdü. Gecenin tek golünü ise Hollandalı yıldız Robin Van Persie attı.
FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇ ÖZETİ
Fenerbahçe Atromitos maç özeti: Saatler 21.00 gösterirken 20.8.2015 tarihli UEFA ön eleme turunda Fenerbahçe Atromitos mücadelesi başladı. Oynanan maç Yunan ekibi Atromitos'un sahasında oynandı. Maça Atromitos etkili başlasada Fenerbahçe kısa sürede oyunun kontrolünü eline aldı. Sarı Lacivertliler oyunu ele aldıktan sonra Atromitos kalesine yüklenmeye başladı. 
Temsilcimiz ilk etkili atağını Şenerin köşe çizgisinden rakiplerini çalımlayıp geldiği pozisyonla yaşadı. Daha sonralarda ise Fernandao'nun kafa vuruşunu Atromitos kalecisi son anda çıkardı. Fenerbahçe rakibinin üstüne çökmesine rağmen bir türlü golü bulamadı ve ilk yarı 0 0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarı başladı ve Fenerbahçe yine aynı kadro ile sahadaydı. Sarı Lavivertliler topu rakip sahaya daha kolay taşımaya başladılar. Sağlı sollu gelen temsilcimiz bir türlü golü bulamadı ve dakikalar 79'u gösterdiğin de Senegalli Moussa Sow çıkarak yerine Van Persie girdi. Robin oyuna girdikten sadece 10 dakika sonra ilk topu ile buluştu ve ilk buluşmasında ağları havalandırdı. Van Persie attığı gol ile takımın 1 0 öne taşıdı. Gecenin de sonucunu belirlemiş oldu.
FENERBAHÇE ATROMİTOS VAN PERSİE GOLÜ

Fenerbahçe Atromitos Van Persie golü : İlk yarı Fenerbahçe Atromitos maçında etkili olan temsilcimiz maça ağırlığını koydu. Sarı Lacivertli ekip üst üste gelmesine rağmen ilk yarıda bir türlü golü bulamadı. Fenerbahçe'de ilk yarının en etkili ismi Bursaspor'dan yeni transfer edilen sağ bek oyuncusu Şener Özbayraklı oldu. Fenerbahçe'nin ilk etkili pozisyonunu da Şenerle gerçekleştirdi. İlk yarıyı temsilcimiz Fenerbahçe o kadar çabalamasına rağmen golü bir türlü bulamadı. Temsilcimizin dakika 63 de Nani ile bulduğu gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Ataklarını sıklaştırsa da bir türlü golü bulamadı. Fenerbahçe de oyundan çıkan Sow'un yerine giren Van Persie takımının ve gecenin tek golünü attı.

FENERBAHÇE'DE VAN PERSİE İLK GÖLÜNÜ ATTI

UEFA ön eleme karşılaşmasında Hollandalı Van Persie ilk gölünü attı. Van Persie'nin golü dakika 90. dakika da geldi. Van Persie attığı gol ile takımının öne geçmesini sağladı. Robin Van Persie gölünü izle linkini size birazdan vereceğizz link'e tıklayarak golü izleyebilirsiniz.

ATROMİTOS FENERBAHÇE 0 1

Saatler 21.00 gösterdiğinde başlayan maça rakip takım kendi sahasının averajını kullanarak önde başlasada Fenerbahçe kısa bir sürede toparlanarak kendisine geldi ve maçı kendisinin istediği gibi oynamaya başladı. Fenerbahçe ataklarını sıklaştırmaya başlasada ilk yarı bir türlü golü bulamadı. 2. yarı başlamıştı ve Fenerbahçe ataklarını daha da sıklaştırmaya başladı. Dakikalar ilerledikçe Fenerbahçe gol için daha da yükleniyordu ve dakikalar 80 gösterdiğinde Moussa Sw çıkarak yerine Hollandalı yıldız Robin Van Persie dahil oldu. Hollandalı golcü oyuna girdikten 10 dakika sonra takımına galibiyeti getiren golü attı. Böylelikle Atromitos Fenerbahçe 0 1 bitti.

ROBİN VAN PERSİE GOLÜNÜ İZLE

etiket:fenerbahçe Atromitos,Fenerbahçe Atromitos maçı,Fenerbahçe Atromitos maç özeti,Fenerbahçe Atromitos Van Persie golü    

Yorumlar