Üç büyük takım arasında bu transferi bitiren yılın çalımını atar!

Transfer döneminde adı Süper Lig'in devleriyle anılan yıldız oyuncu için yeniden Galatasaray iddiası gündeme geldi.

FRANSIZ BASININDAN FLAŞ İDDİA

Forvet transferi için Hugo Almeida, Lucas Podolski ve Joel Campbell ile ilgilenen Galatasaray, flaş bir hamle yaptı. Fransız basını Galatasaray'ın Mevlüt Erdinç için tekrar girişimlerde bulunduğunu yazdı.

Transfer sezonu başından bu yana Mevlüt Erdinç'le ilgilenen Galatasaray bu transferden vazgeçmişti. Ancak Mevlüt'ün transferinin gerçekleşmemesinden sonra istenilen isimlerin transferlerinden bir sonuç çıkaramayan sarı kırmızılılar ibreyi tekrar Mevlüt'e çevirdi.

YERLİ GOLCÜYE YÖNELDİLER

Takımdan ayrılması beklenen ancak bir türlü ayrılmayan Dany,Eboue ve Ontivero Galatasaray'ın yabancı transferi yapmasını engellerken Prandelli'nin yönetime 'alacaksak yerli bir ismi kadromuza katalım'dediği ifade edildi. Fransız basınındaki iddialara göre Galatasaray Mevlüt Erdinç transferi için 4 milyon Euro ödemeyi planlıyor.

Karabükspor'la oynanan ilk maçta mağlup olarak UEFA'da gruplara kalamama tehlikesi ile karşı karşıya olan Saint Ettienne'nin rövanş maçında istediği sonucu alamazsa Mevlüt'ü Galatasaray'a satacağı iddia edildi. Fransız basınında çıkan haberlerde Karabükspor maçı sonrası Saint Ettienne Teknik Direktörü Christophe Galtier'in açıklamalarına da yer verildi.

HOCASI GALTIER NE DEMİŞTİ?

''Önümüzde bir maçımız daha var. Mevlüt için karşılıklı anlaşılırsa, oyuncu da isterse, gönderilir tabii. Gitmeyecek satılmayacak oyuncu yoktur hiçbir şekilde"


Yorumlar