Hastaoğlu, “Yılların verdiği bize tecrübeyle her sene kendimizi yenileyerek de bugünlere geldik. Arkadan gelen girişimci arkadaşlarımız böyle bir fikir sundular, biz de olumlu gördük. Güzel bir çalışma çıkarttık. Türkiye'de ilklerden bir tane oldu. Kimse evinden çıkmadan çayını kahvesini yudumlarken veya ahıra girmek istemeyen insanlar, yurt dışında yaşayanlar var? Vatandaş internetten giriyor sayfamıza belirlediği hayvanı sepete ekliyor, ondan sonra sadece bize adresini veriyor. Başka bir hiçbir işlem yapmıyor. Biz kesiyoruz, parçalıyoruz evine kadar teslim ediyoruz.

Bin 800 civarında hisse yapıyoruz. Bayramın birinci günü yapmak şartıyla teslim ediyoruz. Sivas'ımızın alışkanlığıdır, birinci günü bu işin bitmesi gerekiyor. İlk gün bu işler bitecek. Ondan sonra bayram moduna girecek. Bizim Sivas'ın özellikle alışkanlığı bu" dedi.

"'Niye önceden böyle bir şey yapmadınız' diyorlar"

Vatandaşların bu uygulamayı memnuniyetle karşıladığını söyleyen Hastaoğlu, “Müthiş tepkileri var. 'Niye önceden böyle bir şey yapmadınız' diyenler var. Şu anda otobüs bileti alır gibi internet ortamına girip çayını, kahvesini yudumlarken, ahıra girmeyeyim, üstüm kokmasın veya hayvandan çekiniyor veya zamanı yok, bunların hiçbirinden etkilenmeden masa başında çalışırken bile işini halledebiliyor.

Vadettiğimiz kilogram, saat hepsi randevusunu aynen birebir uygulayabiliyoruz. Geçen sene örneğin 12 buçuğa kestiniz, bu sene de 25 bin TL.