Türkiye Kupası finalinde derbi heyecanı yaşanacak

Ziraat Türkiye Kupası finalinde ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray kupayı kazanma mücadelesi verecek.

Ziraat Türkiye Kupası finali dev derbiye tanıklık edecek. Fenerbahçe ile Galatasaray’ı karşı karşıya getirecek olan final maçı iki takım için de kritik öneme sahip. UEFA’dan verdiği Avrupa’dan 1 yıl men cezasını çekmek için kupayı kazanmak isteyen Galatasaray ile Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren ve kupayı  kazanmak isteyen Fenerbahçe mücadele edecek.

FENERBAHÇE’NİN FORMU ÇOK YÜKSELDİ

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıktan sonra Beşiktaş’ın 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe, son haftalarda formunun zirvesinde. Galatasaray beraberliğinin ardından oynadığı karşılaşmaların tümünü kazanan Fenerbahçe’de Volkan Şen, Nani ve Van Persie formunun zirvesinde.

GALATASARAY KÖTÜ GEÇEN SEZONU KUPAYLA BİTİRMEK İSTİYOR

Sezona 3 kupa sahibi takım olarak başlayan Galatasaray, önce Şampiyonlar Ligi’nden elendi sonra da Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışından koptu. Ekonomik olarak da kötü günler geçiren sarı kırmızılılar tüm bunlara rağmen Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselmeyi başardı.

Ziraat Türkiye Kupası finalindeki dev eşleşmeyi AjansHaber’e değerlendiren Eski futbolcu ve spor yorumcusu Semih Yuvakuran, “Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’yi daha avantajlı görüyorum. Hem takım olarak, hem hava olarak hem de karakter olarak çok daha iyi durumdalar. Galatasaray da Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanıp bu senenin, kötü giden bir senenin ardından vites artırmak isteyecektir. Sezonu bir kupayla tamamlayıp rahatlamak isteyecektir. Galatasaray takımının bir atımlık kurşunu var, bu kurşunu da büyük ihtimalle Ziraat Türkiye Kupası finaline saklıyorlar.” dedi.

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Semih Yuvakuran, Ziraat Türkiye Kupası finalindeki dev eşleşmeyi AjansHaber’e şöyle değerlendirdi:

“KUPA FİNALİNDE FAVORİ TAKIM FENERBAHÇE”

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’yi daha avantajlı görüyorum. Hem takım olarak, hem hava olarak hem de karakter olarak çok daha iyi durumdalar. Formda olan takım Fenerbahçe. Daha iyi bir havaya sahip olan ve maddi-manevi hiçbir problemi olmayan bir takım.

“GALATASARAY TEK KURŞUNUNU BU MAÇA SAKLIYOR”

Galatasaray da Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanıp bu senenin, kötü giden bir senenin ardından vites artırmak isteyecektir. Sezonu bir kupayla tamamlayıp rahatlamak isteyecektir. Galatasaray takımının bir atımlık kurşunu var, bu kurşunu da büyük ihtimalle Ziraat Türkiye Kupası finaline saklıyorlar.

Kupa finalinde en önemlisi sakatlık olmasın, güzel bir karşılaşma olsun. Tek dileğim o.

 

“GALATASARAY KÖTÜ SEZON GEÇİRSE DE FİNAL OYNAMAYA ALIŞIKTIR”

Büyük takımlar, final takımlarıdır. Finalleri oynamaya alışmışlardır. Galatasaray takımı kötü bir sezon geçirmesine kadar finale kadar geldi ama karşısındaki takım da Fenerbahçe olacak. Finale kadar eledikleri Anadolu ekipleri gibi bir takım değil.

 

“HER İKİ TAKIM DA KUPAYI ÇOK İSTEYECEK”

Her iki takım da kupayı çok isteyecektir. Galatasaray, geçirdiği kötü sezonu kupayla bitirmek ister. Fenerbahçe de Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu Beşiktaş’a kaptırırsa en azından Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürmek isteyecektir.  Güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar