Tribünler Burak için karıştı

Galatasaray tribünlerinde bir bölüm taraftar Medicana Sivasspor maçında golcü Burak Yılmaz'a ıslıklı tepki gösterince ortalık karıştı.

Galatasaray tribünlerinde bir bölüm taraftar golcü Burak Yılmaz'a ıslıklı tepki gösterdi. Medicana Sivasspor ile oynanan maçın 59. dakikasında Burak Yılmaz'ın Sneijder'e vermek istediği pas hedefine ulaşmayınca protesto ıslıkları yükseldi. Bunun üzerine Burak Yılmaz da el hareketiyle ıslıklayanlara karşı tepki gösterdi.

Daha sonra tepkiler arttı ve golcü oyuncunun ayağına her top geldiğinde protesto ıslıkları duyuldu. Ardından bazı tribünler Burak Yılmaz'a destek verdiler ve kendi oyuncularına anlamsız tepki koyan taraftarları protesto ettiler. Sonra tribünlerin büyük bir bölümü Burak Yılmaz'a destek verdi.

GALATASARAY TRİBÜNLERİ BURAK YILMAZ İÇİN KARIŞTI

Galatasaray'ın sahasında Medicana Sivasspor'u 3-1 yendiği maçta tribünlerde taraftarlar arasında kavga yaşandı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada bir de gol atan sarı-kırmızılı futbolcu Burak Yılmaz, bazı pozisyonlarda taraftarlar tarafından ıslıklandı. Edinilen bilgiye göre ıslıklayan taraftarlarla, onlara tepki gösteren aynı tribündeki taraftarlar arasında kavga yaşandı. Kavganın büyümesi üzerine tribüne gelen güvenlik güçleri taraftarları ayırdı.

Yorumlar