Trabzonspor ve Fenerbahçe o futbolcu için birbirlerine girdiler

Sözleşmesinde "5 milyon TL veren oyuncuyu alır götürür" maddesi bulunan Bursaspor'u Şener için Trabzonspor ve Fenerbahçe kıyasıya bir yarış halinde.

Gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturmak adına transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden sol bek oyuncusu Dusko Tosic ile prensip anlaşmasına vardıktan sonra hamlelerine devam ediyor. Bordo-mavili kulüp yönetimi transfer listesinde ilk sıralarda yer alan Bursasporlu sağ bek Şener Özbayraklı için kolları sıvadı. Bu futbolcuyu kadrosunda görmeyi çok isteyen teknik direktör Ersun Yanal, yönetimden gerekli fedakarlıkların yapılmasını bekliyor. Kulübü ile 2016 yılına kadar sözleşmesi olan 25 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe'nin devreye girmesi nedeniyle Trabzonspor elini çabuk tutma kararı aldı. Bordomavili takımın en büyük kozu ise Bursaspor ile olan iyi ilişkileri. Yeşil-beyazlılarda yeni bir başkan seçilecek. Karadeniz ekibi hemen harekete geçerek masaya oturacak ve Şener'in işini bitirecek. Önümüzdeki hafta oynanacak Trabzonspor-Bursaspor maçı da bunun için iyi bir fırsat olarak görülüyor.

Serdar ve Güray da bitecek

Sağ bekin yanı sıra sağ açıkta da oynayabilen oyuncu bu sezon Bursaspor ile 25 maça çıktı. Rakip fileleri sarsmayı başaramayan Şener, 5 asistle takımının istatistiklerine katkı sağladı. Bordo-mavililerin bu transfer için 5 milyon TL'yi gözden çıkardığı dile getiriliyor. Karadeniz temsilcisi ayrıca Spartak Moskova'da forma giyen 28 yaşındaki stoper Serdar Taşçı, Akhisar Belediyespor'dan 26 yaşındaki sol kanat futbolcusu Güray Vural için de girişimlerini sürdürüyor. Fırtına en kısa zamanda bu isimleri renklerine bağlayarak kadrodaki eksik mevkileri gidermek istiyor.



Yorumlar