Trabzonspor Torku Konyaspor maçına odaklandı

Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetleriyle ligde 14. sıraya gerileyen Trabzonspor'da, Torku Konyaspor maçı öncesi olağanüstü hal ilan edildi.

Bordo-mavililer Torku Konyaspor, Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş ve Medicana Sivasspor ile oynayacağı dört karşılaşmayı sezonun en önemli maçları olarak gündemine alırken, kulübün ekonomik sorunları yanı sıra diğer yaşanan gelişmelerle ilgili olarak yoğun bir mesai harcayan Başkan Muharrem Usta da kritik sürece odaklandı.

Kurmaylarıyla sürekli görüşme halinde olan Usta, teknik direktör Hami Mandıralı'dan takımın son durumu hakkında sürekli bilgi alırken, neler yapılması gerektiği noktasında görüş alış-verişinde bulunuyor.

Öte yandan sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntılı olan Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı, Torku Konyaspor maçında sahaya süreceği onbiri belirlemeye çalışıyor.

Kırmızı kart cezası sona eren Douglas'ı, Torku Konya maçında Mustafa Yumlu'nun yanında oynatmayı planlayan genç teknik adam, sol bekte ise Yusuf Erdoğan'a görev verecek.

Osmanlıspor maçının iyilerinden Akakpo'yu ön liberoda Okay ile oynatacak olan Hami Mandıralı, Erkan Zengin'in yokluğunda ise cezası sona eren Özer Hurmacı'ya şans verecek.

Yorumlar