Trabzonspor için bu maçın anlamı başka

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolcularla yaptığı görüşmede Fenerbahçe maçı için prim ödemesi olmayacağını söyledi.

HACIOSMANOĞLU TESİSLERDEN ÇIKMIYOR

Fenerbahçe karşılaşmasına büyük önem veren İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolcuları motive etmek için tüm işlerini bir kenara bıraktı. Tesislerde oyuncularla zaman geçirip, onlara moral vermeye çalışıyor. Başkan, önceki iki günde olduğu gibi dün de takımı ziyaret etti. Bu kez yaptığı konuşmada, birçok spekülasyona neden olan ve özellikle yerel medyada tepki çeken prim iddiasına açıklık getirdi. Hacıosmanoğlu, “Sizinle daha önceki konuşmalarımızda da Fenerbahçe sınavının Trabzon halkı ve camiası için ne kadar önemli olduğuna değinmiştim. Daha önce birçok kritik karşılaşma öncesi galibiyet primi belirlemiştik. Ancak bu maçın önemi çok farklı. Böyle bir karşılaşmanın primi olmaz. Bu nedenle sizle maddi konuları hiç konuşmayacağım. Zaten sizin de böyle bir beklentinizin olmadığını biliyorum” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK MOTİVASYON

İbrahim Hacıosmanoğlu daha sonra teknik direktör Hami Mandıralı ile kısa bir görüşme yaptı. Başkan, bugün de maçtan önce takımı ziyaret edecek. Futbolculara son konuşmasını yaptıktan sonra, Fenerbahçe mücadelesinde takımından galibiyet beklemeye başlayacak.

Yorumlar