Trabzonspor G.Saray maçına atanan hakem için bomba yorum: Kafası kopsa...

Trabzonspor Galatasaray maçına atanan Ali Palabıyık hakkında çok önemli açıklamalarda bulunan Eski MHK Başkanı Bülent Yavuz, 34 yaşındaki hakem için geleceğin "Cüneyt Çakır'ı" tabirini kullandı.

Spor Toto Süper Lig’e verilen 1 haftalık ara bugün Gaziantepspor Torku Konyaspor maçıyla son bulacak. Şampiyonluk yolunda 3 takımın kafa burun gittiği yarışta lider Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor’la karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısındaki maçı Ersun Yanal, Cesare Prandelli’ye karşı kazanırken sarı kırmızılı ekip o maçtan sonra İtalyan teknik adamın görevine son vermişti. Pazar günü oynanacak olan kritik mücadeleye Ali Palabıyık atanırken, 34 yaşındaki genç hakem Eski MHK Başkanı Bülent Yavuz övgü dolu sözler aldı.

Ali Palabıyık’ı “Yeni Cüneyt Çakır” olarak adlandıran Bülent Yavuz AjansHaber’e şunları açıkladı;

Ali Palabıyık “10 numara hakem” tabiri vardır ya öyle bir hakemdir. Adam gibi adamdır. Kafası kopsa adaletten vazgeçmez. Geleceğin yıldızı hakemdir. Dış görünüşü ve fiziğiyle saha içinde çok iyi bir duruşu vardır. Her iki takım için de kesinlikle adil bir maç yöneteceğine inanıyorum. Derbi Ali Palabıyık’ın kontrolünde geçecektir. Bana göre Ali, geleceğin Cüneyt Çakır’ıdır.



Yorumlar