Futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın: Trabzonspor gibi oynayalım yeter

Futbol koordinatörü Büyükaydın, Fenerbahçe maçı öncesindeki beklentilerini çok net ifadelerle aktardı: Kaybetmeye değil ama pes etmeye karşıyız. Takımımız Trabzon gibi oynasın yeter. Taraftar da bunu istiyor.

Trabzonspor’da kritik Fenerbahçe maçı öncesinde geri sayım devam ederken, yönetim kanadı da beklentilerini net şekilde ilk ağızdan kamuoyu ile paylaştı. Futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, önemli olanın karakterli futbol olduğunun altını çizerek önce Gençlerbirliği mücadelesine göndermede bulundu, sonra da Fenerbahçe sınavına dikkat çekti ve gündeme dair merak edilenleri anlattı...

"O MAÇ KABUL EDİLEMEZ"

“Gençlerbirliği maçındaki futbolu kabul etmek mümkün değil. Kaybedebilirsiniz ama Trabzonspor gibi oynayarak kaybetmek gerekir. Bizim sadece Fenerbahçe maçından değil, her zaman en büyük beklentimiz Trabzonspor’a yakışanı oynamaktır.”

BÜLENT YILDIRIM YORUMU

“Geçmişte yaşananlara bakarsanız taraftarın hakem tercihi ile ilgili düşüncelerinde haklılık payı olabilir. Ancak en son Beşiktaş maçımızı da aynı hakem yönetti. Olumsuz bir şey olmadı. Biz bu sezon hakem hataları sebebiyle 18 puan kaybetmiş bir ekibiz. Bunu ekleyin, tabloyu düşünün. Her şeye rağmen ben hakemin iyi bir maç yöneteceğine inanıyorum.”

ŞAMPİYONLUK TERCİHİ...

“Şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğini düşünüyorum. İnşallah hak eden şampiyon olur. Bizim ligde kalan süreç için mücadelemiz farklı. Elimizden geldiği kadar çok puan toplamaya çalışacağız.”

BÜYÜK OPERASYON SİNYALİ

“Fenerbahçe maçı sonrası artık gelecek sezonun planlarına başlayacağız. Bir revizyon düşünüyoruz ama bu kolay olmaz. Çünkü ortada gerçekten de çok ciddi kontratlar var. Yollarımızı ayırmayı düşündüğümüz oyuncuların bizden aldığı paralarla başka bir yere gitmesi çok zor görünüyor.”

"UEFA CEZA VERİRSE..."

“UEFA’dan ceza gelirse işimiz kolay olmaz. Gelmezse gerekli takviyelerle 1-2 yıl içinde hedefe oynayacak bir takım oluştururuz. Hayalci olmamak lazım. Biz mevcut kadroyla da mücadele etmeye çalıştık ama hiç istediğimiz sonuçları alamadık.”

TRABZONSPOR TESİSLERİNDE HACİZ ŞOKU

TRABZONSPOR'DA DURDURULAMAYAN ÇÖKÜŞ

HAMİ MANDIRALI TRABZONSPOR'DAN AYRILIYOR MU?

Yorumlar