Toplantı üstüne toplantı: O takımı yenersek artık şampiyon gibiyiz!

Dün Beşiktaş Başakşehir'e 2 puan kaybetti, Galatasaray teknik heyeti ve futbolcuları şampiyonluk için o maçı hedef aldı.

Spor Toto Süper Lig’de 27.haftaya lider girecek olan Galatasaray’da, dün Beşiktaş’ın Başakşehir karşısında kaybettiği 2 puanın sevinci yaşanıyor. Ligde 33.haftada TT Arena’da karşı karşıya geleceği Beşiktaş ile olabildiğince puan farkını açmak isteyen sarı kırmızılılar artık kalan son 8 maçına odaklanırken camia ve taraftarların “Trabzonspor deplasmanını aşarsak şampiyon oluruz” yorumları iyice yayılmaya başladı. Fikstür avantajını iyi kullanmak isteyen Hamza Hamzaoğlu ve öğrencileri son 9 haftada yenilen goller üzerinde çalışırken, Burak Yılmaz’ın sakatlık durumunun hemen hemen ortadan kalması Galatasaray teknik heyetini ve yöneticileri daha da sevindiriyor. 

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.




Yorumlar