TOKİ, TEÇ-SEN üyeleri için Şanlıurfa'da 200 konut yapacak

TOKİ, Şanlıurfa Maşuk'ta Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Şanlıurfa Şubesi üyeleri için 200 adet konuttan oluşan bir toplu konut projesi hayata geçirecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Şanlıurfa Şubesi üyeleri için Maşuk'ta 200 adet konut inşa edilecek.

Konuyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleyen Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası TEÇ-SEN Şanlıurfa Şube Başkanı Davut Kırmızıaslan, "Kurulduğumuz günden itibaren üyelerimize bir sözümüz vardı. Tüm üyelerimiz ev sahibi yapacağız dedik. 5-6 aydır Başkanlık TOKİ idaresiyle görüşmelerimiz devam ediyordu. Bu görüşmelerimiz akabinde TOKİ Sendikamızın üyelerine 200 edat konut tahsis etti. Bu 200 konutların 125 tanesi 2+1, 67 tanesi de 3+1 olacak. Bu konutlarla ilgili müracaatları alacağız. Herkesin bütçesine göre ister 2+1 isterlerse 3+1'e yazılabilirler. Ben şimdiden konutlara yazılan arkadaşlara hayırlı olsun diyor, bu konut projesinde bizlere destek veren Başta Bakanımız Faruk Çelik beye Valimize, Valilik Proje ofisi sorumlusu Mehmet Emin Özçınar'a ve TOKİ çalışanlarına üyelerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar