Teknik raporda önemli eksiklik!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat’ın yardımcısı Cor Pot raporunda takımda önemli eksiklikler olduğu görüşünü bildirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat’ın yardımcısı Cor Pot raporunda takımda önemli eksiklikler olduğu görüşünü bildirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat’ın yardımcısı Cor Pot, Grasshoppers maçı sonrasında takımın son durumunu değerlendirdi. Hollandalı antrenör raporunda takımda önemli eksiklikler olduğu görüşünü bildirdi. Pot, takımın tam performansına ne zaman ulaşacağına dair bilgi vermedi ancak Advocaat ile birlikte çalıştıkları Zenit dönemini hatırlatarak “Rusya'da ilk 11 maçımızda 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldık fakat daha sonra bir şeyleri değiştirdik. Hem şampiyon olduk, hem de UEFA Kupası'nı kazandık” diye konuştu.

TAKIMDA ÖNEMLİ EKSİKLİKLER VAR

Takımın önemli eksiklikleri olduğunu belirten Hollandalı antrenör fiziksel olarak çok çalışmaları gerektiğini belirtti. Pot, sürecin oyuncuların kalitesine ve zihinsel seviyelerine bağlı olduğunu söyledi.

Cor Pot göreve geldikleri 8 günde 3 maça çıktıklarını belirterek “Çok çalışamıyoruz ama sürekli maç yapmak zorunda kaldık” dedi.

MİLLİ ARADA DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasındaki Kayserispor maçından sonraki milli arayı işaret eden Pot, burada daha iyi çalışabileceklerini ifade etti.

TÜRKİYE LİGİNİ TANIMAYA DEVAM EDİYORUZ

Hollandalı antrenör Pot, Türkiye ligini tanımaya devam ettiklerinin altını çizerek, “Başakşehir maçında ikinci yarıda top sadece 25 dakika oyunda kaldı. Bu inanılmaz az bir süre. Fakat bugüne kadar yaptığımız 3 maçta en iyi performansımızı Başakşehir karşısında sergiledik. Çok daha istekliydik” dedi.

Yorumlar