Tarık Çamdal Trabzonspor'a kaldı!

Transferin gözde ismi Tarık Çamdal için Beşiktaş'ın ardından Galatasaray da ipleri koparma noktasına geldi.

FİKRET ORMAN, TARIK DEFTERİNİ KAPATTI

Beşiktaş'ın genç yıldız adayı Muhammed Demirci'yi kiralık olarak isteyen ancak karşılığında ödeme yapamayacağını söyleyen Eskişehirspor yöneticilerine olumlu yanıt veren Fikret Orman, Kırmızı-siyahlı ekipten Tarık Çamdal'ı istedi. 

Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal için "5 milyon euro istiyoruz" yanıtı karşısında şaşkına dönen Orman, "Biz onlara her türlü kolaylığı sağlıyoruz ancak sıra onlara geldiğinde bize sürekli fiyat yükseltiyorlar. Anadolu kulüpleri bizi ne zannediyor, anlamıyorum." diyerek tepkisini ortaya koydu ve transferden vazgeçti.

GALATASARAY DA ÇEKİLİYOR

Galatasaray da aynı Beşiktaş gibi transferden vazgeçme noktasına geldi. Geçtiğimiz sezonun devre arasından bu yana kadrosuna katmak istediği Tarık Çamdal için Eskişehirspor'un 5 milyon euro bonservis bedelinde ısrar etmesi transferin askıya alınmasına sebep oldu.

Son olarak Galatasaray'ın takas teklifinin de reddedilmesi, Sarı-kırmızılıların rotayı Bursasporlu Şener Özbayraklı'ya çevirmesine sebep oldu.

TARIK ÇAMDAL İÇİN TEK KULÜP TRABZONSPOR KALDI

Fenerbahçe'nin daha önce Tarık Çamdal'la ilgilenmediğini resmi olarak açıklaması, geriye yalnızca Trabzonspor'un kaldığını gösteriyor. Bu durum karşısında Trabzonspor'un görüşmeleri sıklaştırıp sıklaştırmayacağı, ya da Eskişehirspor'un bonservis bedeline indirime gidip gitmeyeceği merak konusu.



Yorumlar