Taraftarlar çıldırdı: Napoli'nin çöplerini biz mi alacağız!

Sağ bek arayışlarına devam eden Galatasaray için Kolombiyalı futbolcu Zuniga yazıldı, sarı kırmızılı taraftar bu habere çıldırdı.

Galatasaray Ünal Aysal döneminde birçok yabancı yıldız futbolcuyu renklerine bağlasa da, transferde özellikle geçtiğimiz sezon yapılan yanlış tercihler sarı kırmızılı kulübü mali açıdan bir hayli sarstı. Elmander ve Drogba’dan sonra takıma uzun boylu kaliteli bir pivot forvet gelmesini bekleyen taraftarlar Goran Pandev sürpriziyle karşılaşmış, oyuncunun Serie A’da büyük takımlarda oynayıp Türkiye’ye bedavaya gelmesi Galatasaray camiasının aklında soru işaretleri bırakmıştı.

NAPOLİ'DEN GELEN PANDEV VE DZEMAİLİ'NİN DURUMU ORTADA

Geçtiğimiz sezon Napoli’nin son dakika transferleri olarak Galatasaray’a verdiği Pandev ve Dzemaili Süper Lig’de başarısız bir dönem geçirmiş, Pandev daha sezon bitmeden Genoa kulübüyle anlaşmaya varmıştı. Takımda kalan bir diğer oyuncu Dzemaili içinse her ne kadar çeşitli transfer iddiaları ortaya atılsa da, İsviçreli futbolcunun Galatasaray’dan aldığı 2,4 milyon euro’ya hiçbir takım yanaşmıyor.

OYUNCU SAĞLIK OLSA ZATEN OYNAR!

Napoli’den gelen Dzemaili ve Pandev’den sonra Galatasaray’ın şimdi de Kolombiyalı sağ bek Zuniga’nın peşine düştüğü iddia edildi. 2013-2014’te 8, geçtiğimiz sezon ise sadece 10 maçta forma giyen tecrübeli futbolcunun Galatasaray’a geleceği öğrenilirken, İtalyan basını 29 yaşındaki savunmacı için Sampdoria’nın da devrede olduğunu yazdı. Ağır sakatlık problemleri yaşayan ve bu yüzden Napoli’de fazla forma şansı bulamayan Zuniga, sarı kırmızılı taraftarları açmazken, camia içerisinden bazı yöneticilerin “madem sağ bek alacaktık, bedavaya Maxi Pereira’yı neden almadık” dediği öne sürüldü. Napoli’nin kapı dışarı ettiği futbolcuları artık istemeyen taraftar ve camianın Zuniga transferine soğuk baktığı gözlemlendi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

 

 

 

 

Yorumlar