Takımını unuttu gitti!

Galatasaray derbisinde takımını yalnız bırakan Aziz Yıldırım, Beşiktaş maçında teknik heyetle berber yatıp beraber kalkmıştı.

SPONSORLUK ANLAŞMASI İÇİN AVRUPA'DA

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Fenerbahçe maçı öncesinde oyuncularını adeta yakın markaja alırken, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın ise yurt dışına çıkması sürpriz olarak nitelendirildi. Galatasaray maçından önce tesislere uğramayan Yıldırım, alınan yenilgi sonrasında olağanüstü hal ilan ederken, Beşiktaş maçından önce ise takımı bir dakika bile yalnız bırakmamıştı. O maçtan sonra da galibiyet gelmişti. Aziz Yıldırım, Trabzonspor maçı öncesinde takımı yalnız bırakırken, futbolcuların her dev maç öncesi organize ettikleri yemek ise Yıldırım'ın yurt dışında olması nedeniyle iptal edildi. Aziz Yıldırım'ın çok önemli bir sponsorluk anlaşması için Avrupa'da bulunduğu ise gelen haberler arasında.

TRABZONSPOR B KATEGORİSİNDE

Fenerbahçe'de hafta sonunda oynanacak Trabzonspor maçı için yönetim ekstra bir prim vermeyecek. Sezon başında belirlenen ve 3 kategoriye ayrılan prim sistemine göre Fenerbahçe, B kategorisi takımı olarak kabul edilen Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılması durumunda, sezon başında belirlenen oranda bir rakam futbolcuların cebine girecek.



Yorumlar