Takım derbi toplantısı yaptı, Emenike'nin tavırları arkadaşlarını kızdırdı

Hafta sonu Galatasaray ile çok önemli bir derbiye çıkacak olan Fenerbahçe'de Emenike'nin tavırları takım arkadaşlarını bezdirdi.

Fenerbahçe'de son 4 maçın 3 ünde yaşanan puan kayıpları camiada moralleri bozarken, haftasonu oynanacak Galatasaray derbisi ölüm kalım maçı olarak görülmeye başlandı.

İSMAİL KARTAL SOW KUYT VE EMENİKE İLE TOPLANTI YAPIYOR

Bir yandan yönetim takımın yanında olmak için derbiye kadar Samandıra'da yer alma kararı alırken, diğer yandan teknik direktör İsmail Kartal ve ekibi oyuncularla birebir toplantılar yaparak maç için mental açıdan hazır olmanın hesaplarını yapıyorlar. Kartal özellikle son haftalarda kaçırdıkları goller yüzünden üzerlerinde büyük baskı görülen forvet oyuncuları ile özel olarak görüşüyor. Kartal'ın; Emenike, Sow ve Kuyt'la hem birebir hem de toplu halde yaptığı görüşmelerde sürekli olarak gol istediği öğrenildi.

GALATASARAY'IN GÜÇLÜ YÖNLERİ TARTIŞILIYOR

Şampiyonlukta yeniden iddialı konuma geçmek için derbiyi kazanmak zorunda olduklarını bilen futbolcu grubu da kendi aralarında sık sık mini toplantılar gerçekleştiriyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatı ile Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun yaptığı toplantıdan sonra futbolcular da kendi aralarında mini konuşmalar gerçekleştiriyorlar. Egemen ve Gökhan Gönül defans oyuncuları ile Selçuk ise Mehmet Topal ve Meireles ile Galatasaray'ın güçlü yönlerini tartışıyor.

EMENİKE'NİN TAVIRLARI ARKADAŞLARINI KIZDIRDI

Savunma oyuncuları ve defans oyuncuları sürekli olarak birbirlerini derbiye hazırlanırken forvet oyuncuları ise ayrı telden çalıyor. Dirk Kuyt tüm yabancıları toplayıp, gol yollarındaki kısırlığın çözülmesi konusunda arkadaşları ile konuşmak isterken, bu isteklerine bir türlü cevap alamadı. İlk mini toplantıya Diego, ikincisine ise Emenike katılmadı.
Emenike ise Diego'nun katılmadığı toplantıda adeta, "ne anlatıyorsun" tavırları ile Hollandalı oyuncunun canını sıktı. Kartal'dan sonra yardımcısı Murat Öztürk'ün de forvet oyuncuları ile bir araya geldiği ve Galatasaray defansının eksiklerini anlattığı öğrenildi.



Yorumlar