Sürpriz gelişme! İstanbul'a geliyor

Almanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw, Galatasaray-Beşiktaş derbisini tribünden takip edecek.

Beşiktaş'ta Mario Gomez'in her hafta yükselen performansı Joachim Löw'ün de dikkatinden kaçmadı. Alman Milli Takımı'nın teknik direktörü Fransa 2016 için kafasında geniş bir kadro kurmayı planlarken, bu kadro içine Mario Gomez'i de dahil etti. Löw'ün, Alman oyuncuyu sezon boyunca izlemeye alacağı, Fenerbahçe maçına yardımcısı Thomas Schneider'i göndereceği öğrenildi. Fakat Löw'ün özellikle hem Gomez'i hem de Podolski'yi aynı anda görebilmek için Galatasaray-Beşiktaş derbisini canlı izlemek istediği öğrenildi.

Gomez'in İstanbul'dan ayrılmaya niyeti yok!

Fiorentina'dan Beşiktaş'a kiralık olarak gelmesine ve gelecek sezonda da siyah-beyazlı formayı giyip giymeyeceği henüz belli olmamasına rağmen Mario Gomez'in İstanbul'la ilgili planları olduğu ortaya çıktı. Futboldan emekli olduktan sonra restoran işine girmeyi planlayan Gomez daha önce forma giydiği Stuttgart ve Münih şehirlerinde babası ve menajeri Ulli Ferber ile restoran açmış Floransa'da da bu yönde bir atılımda bulunmuştu. Gomez'in İstanbul'da da kendi restoran konseptine uygun tarihi bir bina aradığı ve bulması durumunda 3'üncü şubeyi de burada açmayı planladığı bildirildi.

İki yıldızı İstanbul'a davet etti!

Attığı iki golle bir anda sadece Türkiye'de değil Almanya'da da gündem olan Mario Gomez tebrik üstüne tebrik aldı. Alman Milli Takımı'nın eski yıldızı ilk arayanlar ise Bayern Münih'ten Philipp Lahm ile Lazio'dan Miroslav Klose oldu. İki oyuncu da Gomez'i tebrik ederken, Alman yıldız da ikiliyi İstanbul'a davet etti. Özellikle Lahm'ın en uygun zamanda İstanbul'a gelme sözü verdiği Klose'nin ise çok sevdiği İstanbul'a geldiğinde kendisine şehri gezdirmesi için Gomez'den istekte bulunduğu bildirildi.



Yorumlar