Sözleşmesine öyle bir madde koydurdular ki...

Roma'ya transferi an meselesi olan Salih Uçan için kulübü Fenerbahçe sözleşmeye, Türkiye'ye geri döndüğü taktirde G.Saray'a transfer olamaz maddesi koydurduğu ortaya çıktı.

ERSUN YANAL'DA GİT DEDİ

İtalyan'ın saygın gazetelerinden La Gazzetta Dello Sport, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Salih Uçan'ın 1-2 gün içerisinde Roma'ya imza atacağını yazdı. Haberde, Salih'in Ersun Yanal ile gerçekleştirdiği ikili görüşmede, "Kalmamı mı gitmemi mi istiyorsun?" dediği, sarı lacivertli teknik adamın ise,"Geleceğin için daha iyi olacağını düşünüyorsan, gitmelisin" dediği ifade edildi.

ROMA 10 MİLYON EURO VERDİ

Roma'nın 10 milyon euro'luk son teklifini F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın daha yukarıya çekmeye çalıştığını yazan gazete, transferin sonuçlanmak üzere olduğunu, Salih'in önümüzdeki günlerde İtalya'ya sağlık kontrollerine gireceğini iddia etti.

SÖZLEŞMESİNDE 'GALATASARAY'A GİDEMEZ' MADDESİ VAR

La Gazzetta Dello Sport, Roma'nın Salih'e en son 10 milyon euro teklif ettiğini yazarken, La Republica ise "8 milyon euro'ya iş bitti. İki tarafın avukatları şu anda teknik konular üzerinde görüşüyor" iddiasında bulundu. Gazete, Fenerbahçe'nin Salih Uçan'ın sözleşmesine, "Türkiye'ye dönerse Galatasaray'a gidemez" maddesi koydurduğunu duyurdu. Öte yandan İl Mattino gazetesi, Salih'in Roma'nın 7. orta saha oyuncusu olacağı bilgisini verdi. asromaradio.it ise Feyyaz Uçar'ın Salih hakkındaki, "Topsuz, topla oynadığından daha öldürücü" sözlerini haberine taşıdı.

Yorumlar