Son rakam 750 bin!

Fenerbahçe ile sponsorluk anlaşması Yandex, sarı lacivertli kulüple beraber dünyaya açılıyor.

Sarı Lacivertli taraftarların Fenerbahçe Yandex’i indirerek günde en az 30 arama yapması ile beraber, Fenerbahçe Yandex kullanan taraftar sayımız şimdiden 750 bin rakamlarına ulaştı.

Yandex Merkez Ofisi, Fenerbahçe Yandex’in kısa sürede bu denli büyük başarılar elde etmesi sonrasında, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Yandex Türkiye yetkililerini Moskova’daki merkez binalarına davet etti.

Yandex Kurucu Başkanı Arkady Volozh’un bizzat karşıladığı davete, Fenerbahçe Kulübü'nü temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Önder Fırat, Kurumsal Gelişim Koordinatörü Fatih Bayraktar ve Dijital Medya Departmanı üyeleri ile Yandex Türkiye CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ ve Yandex Türkiye yetkilileri katıldı.

Fenerbahçe Yandex’in Türkiye’de hızla yayılması ve Fenerbahçeli taraftarlar tarafından benimsenmesinin altının çizildiği görüşmelerde, mevcut sponsorluk  ve Fenerbahçe ile Yandex arasındaki işbirliğinin genişletilmesi konularına yer verildi.

Fenerbahçeli yönetici Önder Fırat, Arkady Volozh’a Sarı Lacivertli takımın futbolcularının imzaladığı Fenerbahçe forması hediye etti. Volozh aldığı hediye sonrasında söz alarak “Bu birliktelik sonrasında Fenerbahçe taraftarı olmuştum. Bugünden itibaren ise Fenerbahçe üyesi olmak için gereken adımları atacağım. Hatta Fenerbahçe-Galatasaray maçını izlemek üzere Kadıköy’e gelmek istiyorum” açıklamasını yaptı. F.Bahçeli yönetici Önder Fırat ise kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler.

Yandex Merkezi’nde çalışan Türk çalışanlarının da katılımıyla, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından görüşmeler sona erdi.

Yorumlar