Galatasaray'da Sneijder'in yerine Josue geliyor

Galatasaray, Josue transferini bitirdi. Portekizli 10 numara hafta sonuna kadar kampa katılıyor. Bunun bir anlamı daha var: Yönetimin verdiği cezayla küplere binen Wesley Sneijder adım adım Aslan’dan uzaklaşıyor.

Teknik direktör Riekerink, “Transferleri duyuracağız” diyor.Sarı-Kırmızılılar, Porto’dan, eski Bursasporlu Josue’yi renklerine bağlıyor. Telles’i, Portekiz devine satmak için gün sayan ve Porto’ya bu transferde kolaylık da yapan Aslan, Josue’yi bedelsiz kiralıyor.

HER KONUDA ANLAŞILDI

Oyuncunun menaceriyle yapılan görüşmelerde de her konuda anlaşmaya varıldı. Geçen sezonun ikinci yarısını Braga’da kiralık olarak geçiren başarılı oyuncu hakkında gelen en net bilgi, bu hafta sonuna kadar takımın İsviçre’de devam eden yeni sezon hazırlıklarına katılacak olması yönünde.

Ancak bu transfer Sarı-Kırmızılılar’ı çok sevindirmiyor. Çünkü bu transferin gerçekleşmesi bir anlamda Wesley Sneijder’e de mesaj niteliği taşıyor.

"BEKLE" DEMİŞTİ AMA...

2.3 milyon Euro ceza kesilen Sneijder konusunda geri adım atmayan yönetimin Hollandalı yıldızın oynadığı bölgeye yapılan bu hamleyle ipleri koparmaya hazır olduğu net bir şekilde anlaşıldı.

Verilen ağır disiplin cezası sonrası gelen teklifleri değerlendirmeye başlayan menacerine, “Bekle” mesajı veren Sneijder’in artık satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Başarılı oyuncu kampın en istekli ismi. Riekerink’in de kalmasını çok istediği oyuncu hakkında ise yönetimin kararı net: Alınabilecek en yüksek teklifle Wesley Sneijder’i satıp ekonomik sıkıntıya son vermek.

Yorumlar