Şenol Güneş'ten çarpıcı açıklamalar

Şenol Güneş, kupadaki rakipleri Konya’nın güçlü bir takım olduğunu ifade etti, “Fenerbahçe iyi futbol oynayan bir takım. Galatasaray da iyi bir ekip, onların da kendilerini toparladığını düşünüyorum. Kupada onlar da iddialı olacaktır” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi verdiklerini belirterek hedeflere ulaşmak için bütün rakipleri yenmek zorunda olduklarının altını çizdi.

Antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güneş, Türkiye Kupası’nda çeyrek finale kalan 8 takımın da bunu hak ettiğini ifade etti. Siyah-beyazlı hoca, “Çeyrek finale gelinceye kadar tüm takımlar bütün güçlerini kullandı. Hepsi iyi oynayarak, kendi gücüyle buraya geldi. Çeyrek finale kalan takımları tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bizim için çıkacak her rakip önemliydi. Torku Konyaspor çok güçlü ve iyi futbol oynayan bir takım” diye konuştu.

Tecrübeli hoca, kupa ve ligi birlikte götürmek istediklerini dile getirdi. Şenol Güneş, “Biz rakibimiz hangi takım olursa olsun, kazanarak kupayı almak istiyoruz. Kura şans faktörü ama gücünüz varsa her takımı yenmelisiniz. Bütün mesele ciddi şekilde, iyi konsantre olarak oynamak. Biz de kupa maçlarında bu ciddiyetle oynamaya çalışacağız” diye konuştu.

'KÜLFET OLMADI'

Yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşme ihtimallerini de yorumlayan Güneş, “Fenerbahçe iyi futbol oynayan bir takım. Onların da bizim de ligde iddiamız var. Galatasaray da iyi bir takım, onların da kendilerini toparladığını düşünüyorum. Kupada onlar da iddialı olacaktır. Önce Konyaspor’u geçmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş yeni transferlerin uyumuyla ilgili soruya ise “Arayışımızın olduğu bölgelere transfer yaptık. Bunun bize külfet olduğunu da düşünmüyorum. Yeni gelen oyuncuların, takım içinde verimli olmasını bekliyoruz. Umarım öyle olur” yanıtını verdi.

Şenol Güneş, Boyko’nun iyi bir kaleci olduğunu ifade etti.

Yorumlar