Şenol Güneş, Fırat Aydınus'a isyan etti: Melo en az 3 kez oyundan atılmalıydı

Galatasaray Bursaspor maçından sonra açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, Felipe Melo'nun yaptığı hareketlerle oyundan atılması gerektiğini savundu.

GALİBİYETİ KAÇIRAN TARAF BURSASPOR OLDU

Spor Toto Süper Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen maçı hiç kuşku yok ki Galatasaray Bursaspor mücadelesiydi. TT Arena’da karşı karşıya gelen iki güçlü ekibin kapışmasında maça çok hızlı başlayan Bursaspor, net gol pozisyonlarından yararlanamazken, sarı kırmızılı ekipte, gerek eksik futbolcuların fazla olması, gerekse Hamza Hamzaoğlu’nun yanlış tercihleri gözlerden kaçmadı. 90 dakika sonunda maçta 4 gol olurken, Bursaspor’un Muslera’nın kalesinde toplamda 11 net gol pozisyonu bulması tüm futbol severleri bir hayli şaşırttı. Galatasaray’ın arka hattını çok iyi kullanan Şenol Güneş, Bakambu, Volkan Şen, Ozan Tufan ve Fernandao ile sayısız gol pozisyonundan yararlanamazken, maç sonunda yapılan açıklamalarda ve yorumlarda Bursaspor’un 3 puanı kaçıran taraf olduğu herkes tarafından kabul edildi.



HERKESİN GÖRÜŞÜ AYNIYDI MELO KESİN ATILMALIYDI

TT Arena’da maç sonrası tartışılan konulardan biri de Felipe Melo’nun oyundan atılmama serzenişiydi. Mücadelenin 6.dakikasında Volkan Şen’i düşüren ve sarı kart alan Brezilyalı futbolcuya ve maçın ilerleyen dakikalarında yaptığı kartlık hareketleri es geçen Fırat Aydınus’a Bursaspor camiasından büyük tepki geldi. “Yeşil timsahların” teknik direktörü Şenol Güneş, Felipe Melo’nun en az 3 kez oyundan atılması gerektiğini söylerken, hakem otoriteleri de tecrübeli futbolcunun oyundan atılması gerektiği yönünde yorumlarda bulundu. NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in de “kesinlikle atılması gerektiğini” söylediği Melo’nun tehlikeli hareketlerde bulunduğunu işaret ederken, Güntekin Onay’ın da bu görüşe katıldığı görüldü.





Yorumlar