Seni başkan yapacağız dediler, Dursun Aydın Özbek'i kandırdılar!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Dursun Aydın Özbek'e büyük ihanet.

Galatasaray’da 23 Mayıs’ta yapılacak olan başkanlık seçimleri öncesi, adaylığını açıklayan Dursun Aydın Özbek hakkında “adaylıktan çekildi” haberleri ortaya çıksa da, 66 yaşındaki yöneticinin çalışmalara tüm hızıyla devam ettiği anlaşıldı. Şu anda adaylıklarını açıklayan 4 isim arasında en kuvvetli tercih olarak görülen Dursun Aydın Özbek, camia içerisinde destek turlarına çıkarken, ikinci başkan hakkında ortaya atılan iddialar bir anda tüm kulübü karıştırdı. Zor dönemde Dursun Aydın Özbek’i Galatasaray’a getiren bazı kişilerin şimdi ise Özbek’e karşı çıktığı belirtiliyor. İşte seçimler öncesi Dursun Aydın Özbek tablosu;

SEN GEREKLİ ÖDEMELERİ YAP BİZ SENİ BAŞKAN YAPARIZ

Ünal Aysal mali anlamda Galatasaray’ı çok zor duruma düşürmüş, sonra da görevi bırakıp gitmişti. Daha sonra yapılan başkanlık seçimlerinde Duyun Yarsuvat’ın yanına elini cebine atan iki yönetici lazımdı. Bunlardan biri Abdurrahim Albayrak diğeri ise Dursun Aydın Özbek’ti. Sadece futbolcuların ve Prandelli’nin (ekibiyle beraber) alacakları kulübü büyük bir kaosa doğru iterken, Albayrak ve Özbek’in yaşanan krizlere el atması camia içerisinden büyük takdir topladı. Basketbolcuların alacaklarına varana kadar tüm krizlere yetmeye çalışan ikili, takımı da şampiyonluğa oynatma noktasına getirince camia içerisinden Dursun Aydın Özbek’e “başkan ol” çağrısı geldi. Maddi olarak Galatasaray’ın hemen hemen tüm yükünü çeken Özbek bu çağrıya reaksiyon gösterdi ve kulis çalışmalarına başladı. Fakat Dursun Aydın Özbek için evdeki hesap çarşıya uymadı.

İNAN KIRAÇ VE AYSAL'DAN GERİ ADIM

Galatasaray’ın derin yapısını oluşturan isimlerin başında gelen İnan Kıraç ve eski başkan Ünal Aysal’ın Dursun Aydın Özbek’e destek vermediği ortaya çıktı. Mevcut yönetimden Ali Dürüst ve Abdurrahim Abayrak’ın da uzak baktığı Özbek, yaşanan gelişmelerden sonra geri adım atmayı düşündü. Camia içerisinden yapılan yorumlara göre söz sahibi bazı yöneticilerin; kulübü en zor zamanında alan ve maddi manevi tüm yardımı esirgemeyen Özbek’i başkan yapmamak için elinden geleni yapan İnan Kıraç ve Ünal Aysal’a karşı Dursun Aydın Özbek’i desteklememiz lazım denildiği anlaşıldı. Özbek’i bir anlamda parası için kullanan Kıraç ve Aysal’ın şimdi bu isme arkasını dönmesini büyük haksızlık olarak gören yöneticilerin Dursun Aydın Özbek’i destekleyeceği bildirildi.


Yorumlar