Selçuk İnan patladı: Beni oyundan Sneijder aldı

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan ile Wesley Sneijder arasındaki gerilim giderek büyüyor.

Galatasaray geçtiğimiz yıl ki başarısız sonuçların ardından bu sene lige iyi bir başlangıç yaparak 3 maçta 7 puan topladı. Ancak geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor maçında Selçuk İnan krizi patlak verdi.

‘SNEİJDER’İN EN BÜYÜK HAYALİ TEKNİK DİREKTÖR OLMAKTI, O DA OLDU’

Selçuk ve Sneijder arasındaki gerilim, Kayseri maçıyla tavan yaptı. Riekerink’in, kadroyu vatandaşı ile yapmasından rahatsız olan Kaptan’ın, ‘En büyük hayali teknik direktörlüktü; o da oldu sonunda... Kimse de çıkıp bir şey demiyor’ dediği öğrenildi.

SNEINDER İLE SELÇUK ARASINDA BÜYÜK KRİZ

Galatasaray’da orta sahanın yıldızları Selçuk İnan ve Wesley Sneijder arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Selçuk ve Sneijder mecbur kalmadıkça birbiriyle konuşmuyor.  Sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray’da her şey yolunda gidiyordu. Ta ki Galatasaray’ın deplasmanda Kayserispor ile oynadığı maçta Selçuk İnan Galatasaray tarihinde ilk kez ilk yarı yani devre arasında oyundan çıkarıldı. Bu durum da Galatasaray’da bir krizin doğmasına neden oldu.

SELÇUK İSYAN ETTİ: KİMSE ÇIKIP BİR ŞEY DEMİYOR

Galatasaray’da oynanacak maçlar öncesi teknik direktör Riekerink ile Sneijder’in kadroyu birlikte yapmasından rahatsız olan Selçuk yakın çevresine serzenişte bulundu. Selçuk İnan’ın, ‘Ayağına topu iki kez değdirmeden pas vermemekle’ suçlayan Wesley Sneijder için, ‘En büyük hayali teknik direktörlüktü. O da oldu. Kimse de çıkıp bir şey demiyor’ ifadesini kullandığı ifade edildi.

 

Yorumlar