Aziz Yıldırım, Süleyman Seba Sezonu'nda şampiyonluk istiyor!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin eylül sayısında net mesajlar verdi.

AZİZ YILDIRIM'DAN MESAJLAR

Başkan Aziz Yıldırım'ın, kulüp dergisinin eylül sayısındaki mesajları kısa ve özdü: Süleyman Seba Ağabeyimin ismini taşıyan bu sezonun, O'nun centilmen kimliğine yakışır olmasını temenni ediyorum. Kararlı duruşumuzla 4. yıldıza yürüyoruz. Fenerbahçe'nin ne denli büyük bir aile olduğunu herkese bir kez daha göstereceğiz. Yeni sezonda tek hedefimiz olacaktır. O da Fenerbahçe için mücadele etmek.

Son dönemde farklı konularla gündeme gelen Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi’nin 139. sayısında önemli bir yazı kaleme aldı. Sarı-Lacivertliler’de yeni sezon öncesi yaşanan flaş gelişmelerin ardından yaptığı sert çıkışlarla dikkat çeken ve camia içinde de eleştirilerin hedefinde olan Yıldırım’ın mesajları kısa ve özdü. Yeni sezonla ilgili sözlerine başlayan Fenerbahçe’nin patronu şunları söyledi: “2014-2015 Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu tüm kulüplerimize, sporcularımıza, taraftarlarımıza ve futbol ailesine hayırlı olsun. Öncelikle Süleyman Seba Ağabeyimin ismini taşıyan bu sezonun, O’nun centilmen ve sportmen kimliğine yakışır bir sezon olmasını temenni ediyorum.”

“Fenerbahçe olarak tüm taraftarlarımızla, sporcularımızla, camiamızla ve kararlı duruşumuzla şampiyonluğa ve 4. yıldıza doğru yürüyoruz. Fenerbahçe’nin ne denli büyük bir camia ve ne denli büyük bir aile olduğunu herkese bir kez daha göstereceğimiz bu yeni sezonda tek hedefimiz olacaktır. O da Fenerbahçe için mücadele etmek. Çünkü bizim için mücadele etmek, kazanmaktır. Kazanmak ise karakterimizdir.”



Yorumlar