Sahanın içinde bütün takımı yöneten bir adam var!

Galatasaray derbisini sakat sakat tamamlayan tecrübeli futbolcu, G.Birliği deplasmanında sahada olacak.

Milli futbolcunun çekilen MR'ında zorlanma ve ödem tespit edilmiş olsa da yapılan son muayenesinde durumunun iyi  olduğu anlaşıldı.

Gençlerbirliği maçına yetişme olasılığı beliren Mehmet Topal'a, Ankara'da forma verecek. Öte yandan grip olan Volkan Demirel'in Gençlerbirliği maçında oynamasında sorun olmadığı öğrenildi.

Topal oynamazsa Diego yedeğe

Mehmet Topal'ın savunma yönüne fazlasıyla güvenen ve bu şekilde Emre-Diego ikilisini kullanmakta çekinmeyen İsmail Kartal, milli futbolcunun zorlu maça G.Birliği maçına yetişememesi durumunda ise Diego'yu kulübeye çekecek. Mehmet Topal'sız bir orta saha planı hazırlayan Kartal, ön liberoda Raul Meireles ve Selçuk Şahin'i görevlendirecek. Alper Potuk'un da tam anlamıyla iyileşmesi, Kartal'ın orta saha kurgusunda elini güçlendirmiş durumda.

Gönül ve Caner için özel program

Fenerbahçe'de hem hücum yönünde hem de savunma yönünde üzerlerine fazla yük binen Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün kuvvetli kalmaları için İsmail Kartal özel bir program uygulatmaya başladı. İki futbolcu da takım çalışmasının ardından ayrı olarak fizik ve kuvvet çalışmaları yaparak güçlü kalmaya çalışıyor.



Yorumlar