Saha içinden yorum: "Fenerbahçe'ye ne oldu böyle?"

Fenerbahçe'ye karşı galibiyeti kaçıran Eskişehirspor'un beki Ergün Teber, geçen sezonki Fenerbahçe ile bu sezonki Fenerbahçe'yi kıyasladı.

ERGÜN TEBER'DEN FENERBAHÇE DEĞERLENDİRMESİ

Eskişehirspor, Kadıköy’de galibiyeti kıl payıyla kaçırdı. Peş peşe puan kaybı yaşayan Fenerbahçe için, “Bu takıma bir anda ne oldu böyle?” yorumları yapılmaya başlandı. Şükrü Saracoğlu’ndaki mücadelede çok iyi bir performans sergileyen Es Es’in sol beki Ergün Teber, geçtiğimiz sezon şampiyon olan Fenerbahçe’yi şimdiki durumuyla kıyasladı. Teber, “Geçen sene Konyaspor formasıyla onlara rakip olmuştu. Bu sezon ise Eskişehirspor formasıyla Fenerbahçe’ye karşı oynadım. Geçen sezon rakibe daha iyi baskı yapıyorlardı. Rakipleri sıkıştırıp adeta kilitliyorlar. Son maçta böyle bir baskı görmedim. İyi pas yapan takımlara karşı çok zorlandıkları kesin” ifadelerini kullandı.

"BEKLER ÇIKINCA ARKALARI BOŞ KALIYOR"

Ergün Teber, Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon komple defans ve komple hücum yaptığını söyleyerek, “Son maçta gördük ki bekleri ileri çıktığında arkaları bomboş kalıyor. Bu da bizim işimize geldi. Zaten teknik heyetimiz bizi bir hafta bu taktiğe çalıştırdı. Fenerbahçe kötü takım değil, aksine çok kaliteli bir kadroya sahip Ancak şu da bir gerçek, geçen seneki halleriyle bu sezon arasında çok fark var” diye konuştu.



Yorumlar