Sabri Sarıoğlu'ndan Galatasaray yönetimine şok teklif!

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Sabri Sarıoğlu, kendisine yapılan teklifle değil, Burak Yılmaz'a yapılan kontrat teklifiyle yönetimin karşısına çıktı.

Galatasaray'da Mayıs ayında göreve gelecek yeni yönetimi 20 futbolcuyla ilgili sıkıntılı bir süreç bekliyor. Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Gökhan Zan, Aydın, Pandev ve Sabri'den sadece Sabri ile yeni sözleşme uzatılacak. Fakat "reyiz" 1+1 yıllık gibi bir sözleşme istemiyor. Kendisinden sadece bir yaş büyük olan Selçuk ve Burak'a önerildiği gibi 3 yıllık bir sözleşme talep ediyor.

Yeni yönetim ayrıca kiralıktan dönecek olan Amrabat, Furkan, Dany, Umut, Ontivero, Oğuzhan, Sercan, Berk İsmail konusunda da büyük sıkıntı yaşayacak. Çünkü elde tutulmak istenen tek isim Amrabat'a talipler var. Sözleşmesinde yazan 3.5 milyon euroluk opsiyon kendisine ödenen bonservis bedelinin yarısından daha az. Malaga bu rakamı öderse Amrabat'ı alabilir. Galatasaray, Sevilla ve West Brom gibi Faslı oyuncuyu isteyen takımlara 5 veya 6 milyon euroya satabilir.

Geri dönmesi istenmeyen kiralıklar; Furkan, Dany, Umut, Ontivero, Oğuzhan ve Berk İsmail'i ise kiralık oynadıkları takımlar düşünmüyor. Hiçbiri için bonservisini almak için görüşme talebi gelmedi. Balıkesirspor ise Sercan'ın bonservisini almak istedi ama Sercan Yıldırım da PTT 1. Lig'de oynamak istemediği için teklifi reddetti.

Yönetimin önünde bir de Trabzonspor'da kiralık oynayan Salih ile kadro dışı olan Eboue ve Adili sorunları duruyor. Patlamaya hazır bomba Sinan Gümüş ise bir türlü istenilen şansı bulamadığı için rahatsız.

Büyük paralara alınan ama bekleneni veremeyen Tarık Çamdal, Yekta, Bruma ve Dzemaili ile neler yapılacağı da yine yeni yönetimin en fazla mesai harcayacağı konular olacak.



Yorumlar