Galatasaray'dan Fernando Torres hamlesi!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın transfere dair yaptığı açıklamalar gelecek sezon sahada olacak takıma dair önemli ipuçları verdi.

CİMBOM YİNE YILDIZLARIN PEŞİNDE

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fanatik’e verdiği röportajda transferle ilgili sorulara, “Daha zile basmadık. Zile bastığımızda herkes sesini duyacak” cevabını vermişti. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, yıldızlarla dolu bir kadro oluşturmak adına kolları sıvadı, kesenin ağzını açtı. Teknik direktör Roberto Mancini’nin isteği doğrultusunda hareket eden Aysal, hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Süper Lig’de etkili olacak yıldızların peşinde. Kanat transferini Olcan Adın ve Gökhan Töre takviyesiyle bitirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, hem Trabzon’dan hem de Rubin Kazan’dan yanıt bekliyor. İki kanada yerli alması durumunda yabancı golcü alacağını söyleyen Aysal, böylece rotayı Fernando Torres’e çevirecek. Chelsea’de gözden çıkarılan İspanyol futbolcuya geniş bir bütçe ayrıldı. Başkan’ın, “Mancini ona aşık” dediği Rhodolfo’da da önemli gelişmeler var. Brezilyalı stoperi alamaması halinde Mancini’nin kendisine çok kızacağını söyleyen Aysal, bu oyuncuya da 5 milyon Euro’luk bir bütçe ayırdı.

ALTERNATİFLİ KADRO OLUŞTURULACAK

Tabii ki transferler bu isimlerle sınırlı kalmayacak. Alternatifi bol bir kadro oluşturmak isteyen Cim Bom’da, operasyon dört koldan devam ediyor. Mancini de gelişmeleri yakından takip ediyor. Zira istediği transferler gerçekleşmezse, görevini bırakma gibi bir ihtimal söz konusu.

Şampiyonlar Ligi kadrosu: Muslera, Semih, Tarık, Rhodolfo, Telles, Melo, Selçuk, Sneijder, Amrabat, Olcan, Torres

Süper Lig kadrosu: Muslera, Semih, Rhodolfo, Tarık, İshak, Melo, Selçuk, Sneijder, Gökhan, Olcan, Burak (Mevlüt)

Yorumlar