Rıdvan Dilmen'den çarpıcı iddia!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Konyaspor maçını değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor kozlarını paylaştığı maçı NTV Spor'da yüzde 100 futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen yorumladı.

Dilmen'in devre arası yayınlanan programdaki açıklamaları şöyle;

"Maçı izlemeyenler hiçbir şey kaybetmedi. Fenerbahçe rezalet bir futbol oynadı. Ajax - Fenerbahçe maçının bugünkü maçtan hiçbir farkı yoktu. Fenerbahçe bu maçı kazanır, kazanmaz değil. Konyaspor çok tehdit etmiyor çünkü. Fenerbahçe mutlaka ikinci yarıya kazanmak için çıkacaktır. Ancak sahada taraftara saygısızlık seviyesinde kötü bir futbol var."

"Fenerbahçe taraftarı kolay kolay ıslıklamaz takımı ama taraftarın bu isyanı bu günlük değil. Fenerbahçe genel olarak kötü futbol oynuyor. Fenerbahçe 3-0 kazansa da, kazanmasa da ben maçtan sonra çok farklı konuşacağım. Fenerbahçe'nin neden bu kadar kısır bir takım olduğunu anlatacağım."

"VAN PERSİE BEŞİKTAŞ'TA OYNASA..."

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı müsabaka sonrası yayınlanan programda ise şu ifadeleri kullandı;

"İlk yarıyı izleyen hiçbir şey kaybetmedi. Çok kötü futbol vardı. Fenerbahçe bir süreçte. Griyi arıyor. Fazla pozisyon vermeden son maçları bitirdi. Ne o sezon başındaki ailece giden takım doğruydu. Ne de bu doğru. Yarıştığı takımlar 25 gol atarken Fenerbahçe 16 golde. Bu oyunla evinde belki seyirciyle 1-0 kazanırsın ama deplasmanda 0-0'a kitlenebilir."

"Fenerbahçe 2. yarıya başladığı şekilde maça çıkmalı. Pereira'ya saygım var. Ancak şunu hissedebiliyorum. Formayı futbolcu alır. Fenerbahçe'de skorlar ve oyun kalitesizliği sebebiyle oyuncular formayı alıyor. Oyuncular aslında kumar oynuyorlar. Antrenör formayı vermiyor, oyun ve skor veriyor."

"Fenerbahçe topu orta sahada alıp ileri gidebilecek oyuncularla oynamaya başladı. Fenerbahçe'nin maça başladığı kadroda bağlantılarda kopukluk oluyor. Hiç uğraşmadan 2. yarıdaki takım başlamalı. Rakip çok yoruldu. Skor 4'e giderdi."

"Herkes yanlış adreste dolaşıyor. Sorun forvette değil. Van Persie kötü değil. Van Persie'yi Beşiktaş'a koy 8 gol atardı. Pereira, Ozan ve Volkan'a güvenmiyor. Mevcut durumda Pereira, Souza'yı kendi oyuncusu olduğu için oynatıyor."

Yorumlar