Real Madrid'in 23 yaşındaki yıldızı Galatasaray'a geliyor

Geçtiğimiz sezon Porto'da kiralık olarak forma giyen Casemiro için Real Madrid'in kapısını çalmaya hazırlanan Galatasaray, 22 yaşındaki Ganalı Thomas Teye Partey'e de teklif götürecek.

Galatasaray yönetimi, Felipe Melo'nun ayrılmasının kesinleşmesinin ardından orta sahaya transfer yapmak zorunda kaldı. Melo'nun boşluğunu genç bir isimle doldurmak isteyen sarı-kırmızılılar arayışlarını İspanya'ya çevirdi. Milano'dan Madrid'e geçecek olan Özbek ile Ergün'ün listesinde ise scout ekibinin adlarını verdiği ve Hamza Hamzaoğlu'nun onayladığı iki genç ismin yer aldığı bildirildi.

Bu isimlerden birisinin geçen sezon Porto'da kiralık oynayan Real Madrid'in 23 yaşındaki yıldızı Brezilyalı Casemiro diğerinin ise geçen sezon Almeria'da kiralık oynayan 22 yaşındaki Ganalı Thomas Teye Partey olduğu öğrenildi.
Podolski transfer rotasını değiştirdi

Öte yandanGalatasaray'ın yeni yıldızı Lukas Podolski'nin kamptaki performansı transfer politikasında değişikliğe sebep oldu. Poldi'nin kampta beklenenden daha iyi durumda olması teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu forvet transferindeki fikrinin değişmesine neden oldu. Podolski'yi birçok bölgede değerlendirebileceğini düşünen Hamzaoğlu, Burak Yılmaz'ın performansının etkilenmemesi için hücum hattına bir dünya yıldızı almak yerine yedek beklemeyi sorun etmeyecek bir yıldız adayı almaya karar verdi. Bu oyuncunun kiralık olarak da transfer edilebileceği gelen bilgiler arasında.



Yorumlar